Off topic chat zez soba!

Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ?

I meni je ancre pao na pamet, ali.....imam jos vremena do ponoci, nisam siguran

PRAVDA ZA PIRATE!!!! PIRATI SVIH ZEMALJA - UJEDINITE SE!!! BOLJE CETIRI NEPLACENE IGRE, NEGO JEDNA PLACENA!!! :)
UAAAA...EKSTRAPROFITERI IZ ENTERTEJNMENT INDUSTRIJE!!!! :lol::lol:

Evo vesti: Nasi predstavnici su bili kod predsednika Obame i izrazili ostar prostest protiv krsenja piratskih prava. Razgovor je protekao u prijateljskoj atmosferi, ali cemo o zakljuccima morati da sacekamo konferenciju za stampu.

6a00d8341c60bf53ef017d3c30bfcf970c-pi

Na drugoj strani sveta, mirni piratski protesti su brutalnoscu plicijske intervencije prerasli u nemire sirih razmera. Morala je da intervenise policija na konjima. Ocevici kazu da je kapetan Dzek Sperou vidjen medju protestantima.

300px-Pirate_retreat.jpg

Ostanite uz nas program...

Modus, nema sta drugo... ali, kako sam zbog brojnih promasaja vec uveliko indisponiran, bojim se da bih i ovaj penal promasio. :D

Vi se igrate nekog kviza, vidim :) Evo ja cu da se, ko svaki posten Italijan, odmah predam, pa me obavestite sta je na kraju bilo :lol:

To je kviz zvani "moglo bi biti... ali nije"... :D Kruno inace ima satova k'o drva, pa je ovo prije igra na srecu nego kviz.

A ja sam se vec posteno isprosipao, pa jos jedino Mario da mi osveti ime.

Hajde anbeast, pogadjaj! Ja sam se vec prosuo, Mario se jos uvijek koprca, ali ne zna mu se za sudbinu... red je na tebe!

Ma de, pusti bradonju....on je ozbiljan samo kada pise recenzije, novosti ili clanke. Za sve ostalo :banghead:

Da, da.... Propratis TV i novine (strane, domace - sve jedno), obratis paznju na ove strategije i vidis da je sve tako kako Comski kaze...

Šta ja znam, meni je u poslednje vreme zanimljiv Slavoj Žižek, malo težak za slušanje ali zanimljiv, originalan, energičan i pre svega nedogmatičan....pravi new age filozof.

Ne razumem bas sta je hteo da kaze ovo o ljubavi... Ali OK je, kad se udubis kaze pametne stvari. Samo bi ovaj engleski trebao malo da unapredi :)

Back