Off topic chat zez soba!

ja nisam u pravu jer projektujem bes na partizan i zvezdu, naravno da bi ti momci našli neki drugi način da kanališu svoj bes i negativni napon ali smrklo mi se to njihovo pfc zabranjeni brigate pravda za mišića i slično, celu srbiju prežvrljaše grbovima, pa ko da posle toga ostane racionalan

ja nisam u pravu jer projektujem bes na partizan i zvezdu, naravno da bi ti momci našli neki drugi način da kanališu svoj bes i negativni napon ali smrklo mi se to njihovo pfc zabranjeni brigate pravda za mišića i slično, celu srbiju prežvrljaše grbovima, pa ko da posle toga ostane racionalan
Мићо, млад си ти да губиш живце, то је више за Змаја

Mislim da nema potrebe za tim. Ovo je ipak forum o satovima, oruzje zaista nema nikakve veze sa time.

Uvek podrzavam sve off topic teme, bile one o automobilima, upaljacima ili bilo cemu drugom, ali ovo mi zaista ne ide uz forum o satovima.

Last edited:
Ne znam kako je bilo u gradovima gde vi zivite, nesto malo sam i nacuo sa televizije, ali kod mene je juce bio haos od kisa. Jadni ljudi.

kakvo je stanje kod tebe, gde ti zapravo živiš

ja sam imao 2014 poplavu, bila mi je voda u kući 14 dana, 1,80metara najviše, a kasnije sve manje

posle se mulj čistio i sušila se kuća bar godinu dana, nemam neki savet za poplavljene, jedino da sklanjate kola i stvari, ništa više ne možete da uradite od toga

Ja sam iz Novog Pazara. Josanica, Raska, sa Rogozne Trnavica... sve to prolazi kroz Pazar. Meni tesko da mogu nauditi te rijeke, malo sam na visini, ali jadni narod na par minuta od mene nize dole, unistila ih je kisa juce.

Evo malo lepote u svom ovom crnilu koja pruža nešto nade da nismo baš svi moralno totalno pukli.
Ovo sam slikao na putu Valjevo - Osečina.
Reč je o natpisu zalepljenom na vrata jedne usputne ,malo skrajnute,vodenice u kojoj često nema nikoga jer nema toliko posla da bi neko bio stalno prisutan.
Fora je u tome što u vodenici stoji razmereno brašno u pakovanjima od 1,2 i 5 kilograma kao i istaknuta cena brašna.
Pored brašna je otvorena kartonska kutija u kojoj se nalazi novac!
Vi ,onda, uzmete brašna koliko vam treba,i novac ostavite u kutiji.Naravno,ako imate krupniju novčanicu onda uzmete kusur iz kutije.
Vlasnik kaže da je broj krađa bukvalno zanemarljiv i da je naš narod pošten.
Često idem tim putem i znam da vodenica tako posluje već 15-20 godina.

Za vodeničara Dragana (od koga bi svi mogli nešto da naučimo) :congrats:

15062012094.jpg

Last edited:
Ja vise ne mogu da kacim slike. Kada pritisnem na polje odgovori na temu prebacujeme ovde gde nigde nema onih malih prikaza za slike, video klipove, smajlije... Smajliji mi stoje sa desne strane polja za pisanje poruka. Ispod pise Trackback i neko narandzastom linijom uokvireno polje.

Ispod toga pise dodatne mogucnosti velikim slovima u narandzastom polju, pa zatim nize isto velikim slovima pregled poruka ( prvo najnovije)... i par odgovora na temu koje su postavljali forumasi. Nigde ne vidim opcije za slanje slika i ostalo kao ranije kada bih otvorio polje "odgovori na temu".

Last edited by a moderator:
Da nisi u naprednom editoru?
Opet,morao bi da vidiš ikonice za fotografije i ostalo...

Last edited:
Nisam, provalio sam. Prebacuje me na postavi novu temu kada kliknem na odgovori na temu.

Your Message NaslovRe: Off topic chat zez soba! Polje za pisanje poruke, sa desne strane smaljiji, Ikone poruka ispodDODATNE MOGUCNOSTI PREGLED PORUKA.... Pa ispod par nekih postova forumasa...

Resio sam. Morao sam se opet prijaviti, ime, lozinka i ostalo... A pojavljivalo mi se ovo. Screenshot_2016-03-08-18-09-53.png

Last edited by a moderator:
Back