Ma nemaš predstavu ko sve radi:laugh:
Otisao ja do lokalnog prodavca,koji za sebe kaze da je diler vitanova,a ima jednu 5-u u radnji. Pitam ima li seiko 007,a on ce meni "sta 007". Seiko skx007 rekoh. Covek sede za komp,otvori vitanov-ov sajt,ukuca rec skx 007 u polje za pretragu i kako mu nista nije izbacilo,jer nema taj model u ponudi,okrece se i kaze mi "taj sat ne postoji,jesi siguran da se tako zove" :laugh:
Nemoj tako nikname...na mestu prodavca rade ljudi i sa jakim fakultetima jer nemaju posao u struci...prodaju donji veš, rade kao delikatesdzije, mesari i slično.
Pa baš sam ja to i rekao. Znam za nekoliko takvih slučajeva. Zamisli kolko je motivisan neko sa diplomom farmaceutskog primoran da radi u prodavnici bele tehnike, satova, nakita. Džabe si gulio fax, džabe radiš, svako ko uđe ima pravo da se istresa na tebe, 80% tih koji ulaze su potpuni idioti itd.
ahaaaaa
of topic si uradio...pogresna soba...kazna te ocekuje u narednim danima samo da vidmo koja ce biti adekvatna
i sto ne mogu sam sebe da lajkjem...kad mi se svidja ono sto sam smislio????:cray:
Zato što bi onda svaku svoju poruku lajkovao 1000 puta! :laugh: