Šmizlo šalji ovo kad god ima nešto zanimljivo, pa koliko ispratimo, ja sad tek vidim.
Aston je zaista kao brend nešto posebno, taj nivo kvaliteta komponenti je navodno nadmašio i rolls, auto koji skoro pa nema plastike na sebi. Inače za održavanje ne postoji nepovoljniji brend I delovi su najskuplji na svetu od svih brendova.
Imao sam prilike u DB7 stari da sednem, tada su u taj auto stavljali delove sa svih automobila, bukvalno u njemu ima delova minimum 10 marki kaže vlasnik. Sad to nije slučaj više kod njih. Promenili vlasnika uložili novac veliki i otišli dva tri nivoa iznad.
Ovo čak i može da se kupi, nije nedostižno, ovo je jedan od najjeftinijih ferarijevih modela na tržištu polovnih.
Može da se komotno kupi od rada ko baš dobro zarađuje, umesto nekog glanc novog auta na primer.
I oni su mnogo napredovali i nisu se nimalo iskvarili, kvalitet, obrada, komponente na najvišem mogućem nivou, kvantni skok u odnosu na osamdesete recimo.
Tražila sam nešto po starim slikama u telefonu i našla sam slike ovog auta. Nemam pojma koji je, možda ćete vi prepoznati. Bio je kratko vreme parkiran kod nas u zgradi.
Kad se sve nešto vrtim oko automobila, hoću da postavim još jednu zanimljivost.
Ovo je Porsche 911 skulptura poznatog českog umetnika Davida Černog. Pomera se kada su vremenski uslovi ok (bez kiše, snega, jakog vetra i sl). Izgleda kao neka gusenica kada skulptura “radi”, a kada ne, onda je kao nabijeni auto na jarbolu. Nalazi se u okviru poslovnog centra u Pragu.
Tražila sam nešto po starim slikama u telefonu i našla sam slike ovog auta. Nemam pojma koji je, možda ćete vi prepoznati. Bio je kratko vreme parkiran kod nas u zgradi.
Ovo ti je Chevrolet Corvette C3, treća generacija u obliku kokakola flaše. Ceo auto je napravljen od nekakve plastike. Jako je bučan. Veoma cenjen model I uopšte priča oko Corvette je veoma visok nivo automobilizma. Konkurencija mu je Porsche 911, dakle takoreći najviša klasa. Kao neki vrhunski sat turbijon od Omege, taj neki fazon. Brend onako ali model vrhunski. Performanse su vrhunske.