Off topic chat zez soba!

Baš to, soxa mod. :) Jedino još nisam odlučio da li ću stavljati black date/day wheel. Nisam baš siguran kako bi legao na narandžasti dial. :unsure:

Uglavnom, bitno je da sam se konačno dogovorio sa Loy-om da mi pošalje sat u ponedeljak. :)

Mislim da bi bolje pasao white wheel. I Doxa ga ima. Bolje paše na bijele lumirane indikatore po brojčaniku

Evo upravo sad gledam opet Ivanov mod i mislim da si u pravu, da je to ipak dobitna kombinacija. Verovatno če ostati beli. :)
Sad moram sa Haroldom da vidim da li je on bar čuo za Srbiju ili ću opet morati da zakupim satelit kako bi objasnio ljudima gde smo. :lol:

Re: Slike satova iz vase kolekcije!

edit by dragon: nastavak diskusije iz teme "slike satova iz vaše kolekcije"

Rola je sjana,ako bi vec morao da biram zenski sat Rolex Datejust je na prvom mestu medju zenskim satovima.

Last edited by a moderator:

pa da, to je jedan od najlepsih zenskih satova. a ne ko ove nase seljanke sa estrade sto nose daytone..

Medjutim, Daytonu nose i Ana Ivanovic i Victoria Beckham, a one seljanke nisu :)

Jedini model Rolex-a koji volim je Rolex Daytona! Samo bi njega i kupio!

bdw, crnogorče zbog Sony-a je, inače je ružannnnnnnnnn! :lol:

one nisu, nikako :) ali daytona je muski sat, koji nije nimalo zenstven, zato ne znam otkud ideja da a nose zene. najverovatnije zbog dimenzija jer rolex nema velike zenske satove

Zvacu Anu s kojom sam prijatelj i reci cu joj Milose da je seljanka....a dobra ti je prilika bila :)

izvini milane ako se druzis sa dzet setom ja bi hteo anu nikolic (pod uslovom da ne nosi muski sat) :D

mare chuck norris je mala beba za ovog mog
ovo je samo za + 18

Last edited by a moderator:
Ovo je montaza,vidi se iz aviona da je kompjuterski odradjeno...
Gde bre moze neko Cak-a da prebije...

Re: Hanhard Primus Diver Chronograph

Pao sam sa motora na nekoj livadi direktno na levu ruku i Omegu.Dizem se ja i cela ruka blatnjava,a sat u grumenu zemlje.Motoru samo migavci otpali i po koja ogrebotina,meni sem par modrica nista.Reko,sada kada sam sjebao sat zapalicu odvratnu prednju bridgeston gumu zajedno sa motorom.Dodjem ja lepo kuci i krenem da cistim sat,mm po mm i kada sam skinuo svo blato,pogledam,a ono ni tacka na njemu,a ruka sva u posekotinama,jeb... koliko sam bio odusevljen.Svi satovi me smore za mesec dana a svakim danom mi je Omega sve draza i draza,razmisljam da batalim stednju za Planet Ocean,ovaj mi je vec prirastao za srce.I Zmaju da znas za svaki dan sam uzeo istu Sporturu kao tvoju bivsu ,za normalne pare fenomenalan sat,cesce ga ljudi primecuju nego sve ostale satove zajedno

xexe Ja sa Sporturu nista lose nisam rekao...kao sto i sami znate to mi je prvi sat i opet bi ga voleo na ruci

Sat sam uzeo od Vladana,cisto da se zna, a prodao mi ga je u stanju: noviji od novog u radnji.

Back