Re: Najbolje, najkvalitetnije poruke na forumu Svet Satova!
off- VladanP-e , jedan od najboljih monologa (recitacija) u istoriji srpskog filma (bar za mene) . Sjajni glumac Berček je prevazišao u tom momentu i samog sebe...
Vladane S. , htedoh ti reći da je i moje učestvovanje u pravljenju kuće, još od 14te godine izazvalo "mrštenje" na zvuk lopate i mešalice za beton.
Nego, evo pokušaja mog multitaskinga...
-žena nije kući, meni se pije mleko. Stavljam mleko na plotnu i vraćam se za komp, gde pored gledanja u satove ugovaram neki privatni posao sa mušterijom.
-mleko krene da kipi , ja skačem i bacam telefon sa otvorenom vezom, pri čemu mi ispada cigara na tepih (što nisam video) . Dok se ebem sa vrelom šerpom i mlekom, cigara kreće da pali tepih, gde sve vreme psujem kao manijak. Grabim onaj telefon i vidim naravno zatvorenu vezu. Čovek mi se više nikad nije javio da završimo posao (što je i normalno) !
Dakle, moj multitasking je ravan onom čuvenom "Lola8" kompu... za početak sam počeo da razvijam svest, na bar dva zadatka a da mi ne izgori procesor, koji nikako da kloknem zbog problema sa hladjenjem istog