Off topic chat zez soba!

Re: Sta mislite o Frederic Constant satovima

Uh majku mu,ja mislio da ste nešto pametno napisali na zadnje dvije strane(ili se bar pošteno poklali) kad ono o ženskinju pišete!!!
Cccc........ne valja ništa......slab izbor klipova:flapper:!

Nisi, kostao je manje od toga.
Ako se dobro secam, bio je 42,43.000 din.

Sto se tice onog poklopca, na b-uhr satovima, po meni najbolje stoji gravirani poklopac,ovakav
B-Uhr Boden 85.jpg

Last edited:

Moram da dodam da dame iz tog mog klipa nemaju silikonske grudi...Nijedna...
Nego VS ima takve brushaltere da se cine da grudi nisu prave.Neki specijalni push-up ili kako se vec zovu.

da, bice: "satove vi gledate po celu noc, je li?!", pa oklagija, pa drugi kuhinjski eksponati... :D

Pa pazite onda da ne dodje do cirkusa.Vi ste vecinom ozenjeni ljudi.

O, boze.... Odakle ovoliki SPAM kad ja nisam bio nazocan nekoliko dana?! :))

Ja i dalje zelim beobachter uhr... po mogucstvu: Laco, navijac, bez imena proizvodjaca na brojcaniku i jedno 47mm precnika (55mm je vec previse):D

Kad god vidim Kamaz ili slicno, pozelim da na vojnom otpadu kupim Tam 150 sa onim kontejnerom za mobilnu radionicu ili komandni centar (za sta li je vec bilo), da ga preuredim za zivot i krenem za Magadan :D

Jel se secate ove zveri od bolida :) I ovog jednog od najstresnijeg trenutka po mene, u novioj F istoriji :(
Secam se kako sem gledao ova dva kruca, klececi pred tv-om i moleci boga da izdrzi ovaj tocak...

Sad sam se setio kacketa, i morao sam da ga slikam.
Ja jurio burazera da mi na hungaroringu ne znam da li 2005 ili 06 uzme kimijev kacket, a on ko zna sta je radio, i doneo mi ovo.:banghead:
DSCN3767.JPG

Back