Off topic chat zez soba!

Off jeste ali zez nije. Strava (u pravom znacenju reci)...

I samo hvatanje je moglo da bude kobno jer njegove kandze mogu da probiju lobanju lisice ili neceg slicnog bez problema....

Kakvi jadno, SRECNO.... Uzas...Sva sreca pa je lose ocenio velicinu... Na svu srecu sve ce ostati suluda prica koju ce malisa moci da isprica u kafani :D Pada mi na pamet kako li je bilo pre jedno 50.000 ili vise godina kada je svako napustanje pecine moglo ovako nekako da izgleda....

Ma jesu, al pusti ti to.... Konstantno na oprezu.... Jedan pogresan korak i vec si dorucak, rucak, vecera, tigru, medvedu, coporu vukova, pregazi te krdo mamuta.... :)

Last edited by a moderator:
Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...

Nesto gledam moto kacige po netu i nabasam na ovo. Nosio bih ovako nesto, mame mi :D

motorcycle-helmet-ART1.jpg

Ajde ova lubenica jos i da prodje, ali ostale...
Ja dok sam vozio motor sam se lozio na ovu kacigu, mada i sad bih je rado uzeo, samo sto su oko 550-600$
helmet.jpg

Ghost1.jpg ovaj mi je isto zanimljiv :D

Salu na stranu, razmisljao sam o ovoj sa crnim vizirom, Alien2Small.jpg ali u reviewima kazu da je neudoban i mali ovaj deo za zastitu brade :)

Karbon verzija: Alien2carbon1-bb-lo.jpg

Re: Smešne slike i video klipovi

Aha...mastam o uzimanju nekog motora :) Videcemo, ako sve ide kako treba (a nece jer Marfijevi zakoni vaze uvek i svuda) trebalo bi da pribavim nesto tamo na prolece (bolje bi bilo tokom zime, ali avaj...). Nista spektakularno neki enduro malo mladji od mene i ispod 1000e. Sto znaci: 125ccm ili neka mucena XT 600... Inonako bih ga odmah oterao u najvece blato koje nadjem :D

@Hadzi: Naravno. Otkud znas da nisam alien?! :)

Re: Smešne slike i video klipovi

Neka,neka, to je lepo.
Ja sam imao ovo cudo, samo druge boje.:D
Za blato i neki ozbiljniji teren, ti je svakako bolja manja masina.
878065-suzuki-dr650-rs-5.jpg
Te 600-650 masine su mnogo velike i teske.

Edit:Kako samo od svake teme uspemo da napravimo O.T.

Back