Off topic chat zez soba!

i ja imam problem jedad veliki ...imam dosta prijateja koji mogu da mi nesto urade ali nece...sta da im uradim
ma da posle mogu da pisu kakva su iskustva imali samnom :))))

Ne mogu Vlado, pošto će sve to na sudu da završi i u ponedeljak idem kod advokata.
Samo mi verujte na reč, ne poslujte sa njima nikako, meni su samo danas digli pritisak do nebesa. PostExpress, CityExpress i eventualno Daily i to je to.

Evo da ja kazem svoja iskustva s AKS-om, posto @dragon ne moze zbog sudjenja.
Dva sata su mi ljudi slali po njima, jedan mi je stigao sa polomljenim staklom, a drugi je prosto nestao! Jasta, uspeli su da izgube paket. A onda i da ga nadju posle nedelju dana, ali je fora sto su, dok ga nisu nasli, tvrdili da nisu takav paket ni imali, sto je izazvalo vrlo jednu neprijatnu situaciju izmedju prodavca i mene, bez ikakve potrebe, covek nije bio kriv... a ja sam izgubio kilometar zivaca, sve zbog njihove bahatosti i neprofesionalnosti.

Da li jos nekom telekomov ADSL menja IP adresu 560 000 puta na dan :banghead::banghead::banghead:
Svaki cas obnavlja sesiju,u toku veceri sam se logovao jedno 30x. Jedva post mogu da napisem,taman da okacim,kad ono upozorenje da nisam prijavljen :banghead:

Zmaju modelatorski ja to svaki put uradim i nikad ne ostanem upamcen...to je da ne bi mnogo pisao...znam te ja AKS je zakon

Zmaju modelatorski ja to svaki put uradim i nikad ne ostanem upamcen...

Ne znam, Milane... Da nije nešto do tebe? Možda je stvar utiska koji čovek ostavlja?
Jesi li proveravao skoro sa, recimo,bivšim devojkama-Dali te se još sećaju?
:o:o:):)

Back