Off topic chat zez soba!

Ma kakvi 2000... :D To je Rus omašio broj nula u kucanju...

Edit: Inicijalna brojka je bila 200 i povećan je kapacitet PP za 3 puta, te je sada brojka 600.

Pozz svima!

Na drugoj trci ove sezone u Formuli 1,Velika nagrada Malezije(Sepang), pobedio je Sebastian Vettel(Red Bull).
302122368514eb59ce4465976678955_orig.jpg

Sjajna ideja, konstrukcija, slika - Omega Olimpic Games Official Timekeeper.

Omega-Olimpic-Games-Official-Timekeeper-.jpg

Jako poštujem pristup ovog brenda prema široj javnosti, rad njihovog marketing tima. Pored Omege, ima još nekoliko brendova koje dodatno poštujem, ali ima i onih koji imaju ogroman potencijal a slabo ga koriste.

Na drugoj trci ove sezone u Formuli 1,Velika nagrada Malezije(Sepang), pobedio je Sebastian Vettel(Red Bull).
View attachment 62188
Da li si gledao trku? Jesi li vidio okrsaj dva klupska druga u zadnjim krugovima Vettel nikako nije htio pustiti Webbera da pobijedi iako je imao tu naredbu iz boksa, za gledanje je bilo zanimljivo a da li ce poljuljati malo "svlacionicu" Red Bull-a vidjecemo, ionako nisu u bas dobrim odnosima

Gledao.
Sto se tih klupskih drugara tice, ne interesuju me mnogo, sto se mene tice, bilo bi najbolje kad bi mogla obojica da izgube:)
Moj favorit je Kimi, on je bio 7 na toj trci, mozda je mogao i bolje, ali...

U svakom slucaju, pratim i jedno drugo takmicenje, a to je ETCC, gde izmedju ostalih vozi i moj sugradjanin Dusan Borkovic, koji je ovog vikenda na trci u Monzi imao solidan rezultat.
64100_559864220712071_538791515_n.jpg29023_560132974018529_1222584425_n.jpg

Re: Promocije, Akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

I ja narocito cenim kad se neko tako ponasa prema nekome ko je hteo da mu pomogne.;)

I Rus, da li ćeš da podeliš znaje sa mladjim članom :)

Last edited:

^ Da li ima potrebe za daljim provlačenjem ovog pitanja?
Ukoliko neko ima i želi bilo šta da kaže to će sam i uraditi (napisati).
Iskreno verujem da nema potrebe za ovakvim "pitanjima".
Veliki pozdrav svima!

Bivsi francuski vozac Formule 1 Jacques Lafitte vozi mozda i najbolji superauto ikada Ferrari F40 LM(1992).

Procenite sami !!! (Jorge Lorenzo+Sector)

Naletav na ovaa reklama inaku se raboti za aktuelniot MotoGp sampion
[h=1]Jorge Lorenzo[/h]Reklamata e za SECTOR casovnici.

Mene licno mi e mnogu neinteresna i nekreativna. No toa e moe mislenje.
Povelete:

[video=youtube;m1TpQBhMqSQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m1TpQBhMqSQ[/video]

Re: Procenite sami !!! (Jorge Lorenzo+Sector)

Code:
 [URL="http://forums.watchuseek.com/f2/its-always-fun-spot-fellow-wis-852630.html"]It's always fun to spot a fellow WIS[/URL]
Ova tema ima stvarno dobrih "doskočica" :)

Back