Off topic chat zez soba!

Re: Nije me Bilo dugo

zagatove kreacije su mi najcesce odbojne ali ovde je pokazao zasto je i danas jedan od najpriznatijih i najcenjenijih krojaca lima :drool:

207s67q.jpg

24y0655.jpg

ea11kp.jpg

Opuštencija... Šta, niko ne nosi sat! A zašto bar WR 200 Citizen nije na ruci u tim dubinama?
:thumbup:

Sramota...priznajem :blushing: ...a imam bar 3-4 sata sa WR 200.
To je slika od juče.Danas sam kupao G-Shock-a al' nemam dokaz :D

Simketova Radionica bice novih servisa

Evo iako na godisnjem bio sam u potrazi za nosacima vremena i samo da najavim cim se dokopam kuce pocasticu vas sa dve revizije naime radi se o 2 sata jedan omikron koji sam kupio ajmo reci na starom zeljezu i meni jedan jako poseban sat Darwil koji je moj starac kupio od prve place i meni ga poklonio ovih dana , sat je poseban jer ga je moj starac kupio davne 1962 od svoje prve Plate nesto neradi a kako rece starac zadnjih 25 godina lezi u kutiji sa starim nakitom i ceka MENE :man_in_love: tako da cu i te 2 revizije podeliti sa vama pa da vidimo sta ce ispasti ovo je samo najava a ja cu se potruditi da uzivamo svi u slikama i objasnjenju

Re: Simketova Radionica bice novih servisa

Meni je nabolji Defender 90,to je onaj kratki,jos su mu sad kao opciju stavili Recaro sedista napred,pozadi normalo sedi dvoje, nije kao na predhodnim modelima da moras da spustas sedista,manji motor,jeftinija registracija,veliki obrtni moment,izgleda brutalno,uz masnu banderu mozes da ga popnes.

A meni su svi ostali dzipovi nekako sminka,sem G klase i Dicovery-ja,ovaj bi mi legao kao budali samar.

A ja bas ne volim te kockaste dzipove, Evoque, ML, X5, to ja volim, realno nisam neki avanturista pa bi taj dzip kod mene bio skroz neiskoristen

Mislio si na ova sjedista?
wps-wpimage.php.jpg

Ta sedista su odlicna, zna onaj ko se vozio u starim 109-kama.:)

Marko slazem se sa tobom, pravi dzipovi su LR 90, 110, G klasa, a od ovih sto su malo nasminkaniji i moderniji jedini pravi dzip je Land Cruiser.

Od tih sminkerskih jedino bih vozio Porsche Cayenne ali Transsyberia,mada ovaj i nije bas sminka,ozbiljno je ovo vozilo

porsche-cayenne-s-transsyberia-07.jpgPorsche-Cayenne-Transsyberia.jpg2009_Porsche_CayenneS_Transsyberia_GB_04.jpg2007-Porsche-Cayenne-S-Transsyberia-Driver-Side-Sand-1920x1440.jpgPorsche_Cayenne_Transsyberiahfdj.jpg

Au ja i ti Marko bas nemamo isti ukus, ja bi na Cayenne-a da mi ga neko pokloni isti dan stavio prodaje se.
Rus slazem se za Land Cruiser, zaista odlicna masina, posebno onaj Prado. Ali sa prakticne strane sve je to za moje uslove zivota previse. Ja na nesrecu ne volim i ne znam da vozim motor, inace motor je zakon za guzve na primoriju

Ja mislim da je Prado samo linija opreme i da se radi za istocno trziste i cini mi se da nije nesto bolja od full verzije Land Cruisera za Evropu.Mozda gresim,ali tako mi je rekao drug koji je radio u Toyoti.

uh kad smo kod terenaca, ja stvarno ne bih vozio tako skupa vozila, zbog okruzenja ali i novca, da zivim u svajcarskoj, verovatno bih vozio i tamo vozio novog pola ili golf sedam, samo da je nov auto...

zamislite date 60.000evra za auto, on posle 5godina vredi 10.000evra

Back