Off topic chat zez soba!

Zato sam i naglasio stare Nokie ( i ne samo stare Nokie, lično sam prisustvovao padu Simensa A35 sa drugog sprata na beton, čovek je sišao , sakupio delove , sklopio sat i telefon je radio ). Mada i smartphone je jeftiniji od onog keramičkog čuda.

PS: sada vidim da nisam baš naglasio "stare" Nokie ali dobro bilo je u prošlom vremenu. Od sata do Nokie :blink:.

Last edited:
Nije moj sat,nasao sam na netu. Da je moj verovatno bih sada :banghead:i to do besvesti pa nazad.

Izvinjavam se zbog nepristojnih reči ali ne postoji način da se cenzuriše.
A ne bi ni trebalo.
Pismo je poslao vlasnik privatne veterinarske ambulante svojoj banci...

ludidokumenti-dopis-kragujvet-doo-banka-intesa.jpg

75727d1380411015-off-topic-chat-zez-soba-ludidokumenti-dopis-kragujvet-doo-banka-intesa.jpg

citajuci ekonomist u elektronskoj formi dodjoh do ovog clanka, koliko je koji proizvodjac gubio novca po svakoj proizvedenoj jedinici

vdmj3l.png

fiat tradicionalno uvek na gubitku, Djani Anjeli je sve to burazerski zavrsavao svojevremeno sa italijanskom vladom, frapantno je da je jedan bugatti kostao 5.600.000 evra, a prodavao se za jedan milion

Nadoknade oni to na servisu, nema da brines.:D

Gledao sam pre izvesnog vremena neka istrazivanja i u principu kod dobrog dela proizvodjaca kad bi sam slapao auto iz delova, auto bi ispao dosta skuplji, ali oni to vrlo dobro znaju, zato te na servisu oderu.

slazem se, zaboravio da dodam u postu da je ovo jos jedno statisticko istrazivanje koje nista ne otkriva

na dugi rok su oni napravili dobar posao, samo presipaju novac iz levog dzepa u desni i ponovo ga vracaju u levi

Kada već pišete o ovim "gubicima",heh,meni su ovo rekli prije 4.5 godina kada sam kupovao Fabiu 2:" Ako bi je sastavljao iz dijelova,izašla bi te 25000€,a ovako je cijena 8.500€"!

Novi model koji Deep Blue planira da predstavi, u pitanju je model Depth Meter, koji meri dubinu do 50m/165ft.
1382955_439382486180856_625347299_n.jpg 1384141_439381929514245_1563598342_n.jpg

Back