Off topic chat zez soba!

Da znas Marko, verovatno je zato vlasnik Panamere parkirao ispred samog ulaza!

ps: Ova Panamera je odvojena jedno 5cm od tla, idealna bi bila za nase "ravne" puteve :)

Moj prijatelj je ima onu najjacu verziju, slupao je pre nedelju dana. Vozio pijan 240 na nbg i skuca se u pezoa nekog...sva sreca svi živi ali koliko kostaju delovi nije za uvo;)

Panamera na fotografiji je Mansory,mnogo je skuplja nego fabricka verzija.

Odvojite malo vremena da još jednom pogledate ovih par kompilacija lepše strane sveta

Vladan P, da, nekada je potrebno malo da bi sve izgledalo mnogo lepše. Hvala za video!

Sneg, Nova Godina, pokloni... nam postaju sve bliži i bliži...
Pogledajte ovaj simpatičan video velikog giganta Cartier. ;)

[h=1]Lamborghini Super Trofeo 2013 World Final in Vallelunga - Teaser[/h]

Kako je dobar ovaj kratki video: PIT STOP!

[h=1]Rolex presents: The Pit Men of Formula 1®[/h]

Fantastican prikaz kompleksnosti i preciznosti mehanicara Formule 1.

Inace, najbrzi pit-stop na svetu je 1.923 sekunde. Sta vi mozete da uradite za dve sekunde ? :D

Ovo bjelo go... pada li pada.Mrzim zimu,mrzim.

Uhhh, i ja mrzim zimu, a narocito sneg.

Sta bih dao da sam sada na nekom ovakvom mestu...
hanauma_bay__oahu__hawaii.jpg

Fantastican prikaz kompleksnosti i preciznosti mehanicara Formule 1.

Inace, najbrzi pit-stop na svetu je 1.923 sekunde. Sta vi mozete da uradite za dve sekunde ? :D

Mogu užgat cigar i fino povuć onaj prvi dim.....ih meraka!:D

A zima,ja i zima smo na ti!
Jedino ne volim svakodnevno čišćenje snijega sa auta(kada pada),ali mi je zato vožnja po snijegu uživanje.

Kod nas rijetko snijeg pada pa ne mogu da pricam o nekoj zimi, ali radije da je 0 nego 40 stepeni. Ja to gledam ovako zimi vazda mogu nesto na sebe bacit i da se ugrijem a ljeti nema sto nego kozu da skinem

Sve ima prednosti i mane... Recimo, meni je lepse skijati ceo dan, nego camiti u vodi i kuvati se po suncobranom i vrucem pesku... E, sada sto se tice devojaka one su lepse u bikiniju, nego ovako da gatas kakva je, kada je u ski opremi... :P

Evo nesto i za obozavatelje Formule 1

Last edited:
Back