Off topic chat zez soba!

Da znas Marko, verovatno je zato vlasnik Panamere parkirao ispred samog ulaza!

ps: Ova Panamera je odvojena jedno 5cm od tla, idealna bi bila za nase "ravne" puteve :)

Moj prijatelj je ima onu najjacu verziju, slupao je pre nedelju dana. Vozio pijan 240 na nbg i skuca se u pezoa nekog...sva sreca svi živi ali koliko kostaju delovi nije za uvo;)

Fantastican prikaz kompleksnosti i preciznosti mehanicara Formule 1.

Inace, najbrzi pit-stop na svetu je 1.923 sekunde. Sta vi mozete da uradite za dve sekunde ? :D

Fantastican prikaz kompleksnosti i preciznosti mehanicara Formule 1.

Inace, najbrzi pit-stop na svetu je 1.923 sekunde. Sta vi mozete da uradite za dve sekunde ? :D

Mogu užgat cigar i fino povuć onaj prvi dim.....ih meraka!:D

A zima,ja i zima smo na ti!
Jedino ne volim svakodnevno čišćenje snijega sa auta(kada pada),ali mi je zato vožnja po snijegu uživanje.

Kod nas rijetko snijeg pada pa ne mogu da pricam o nekoj zimi, ali radije da je 0 nego 40 stepeni. Ja to gledam ovako zimi vazda mogu nesto na sebe bacit i da se ugrijem a ljeti nema sto nego kozu da skinem

Sve ima prednosti i mane... Recimo, meni je lepse skijati ceo dan, nego camiti u vodi i kuvati se po suncobranom i vrucem pesku... E, sada sto se tice devojaka one su lepse u bikiniju, nego ovako da gatas kakva je, kada je u ski opremi... :P

Evo nesto i za obozavatelje Formule 1

Last edited:
Back