Off topic chat zez soba!

A formula je postala,mislim i bila odlicna reklama za sve u njoj i oko nje. Pocelo je dosta toga sto je naprednije da se koristi i u komercijalu. Od menjaca,kocnica pa sad i da ne nabrajam.

Evo jedan zanimljiv snimak Senne iz Monaka. Bas bih voleo da vidim trenutnog sampiona F1 da ovako jednom rukom drzi volan, a drugom menja brzine.:)

Nisam te citirao zbog repliciranja na nesto u vezi cega se ne slazem. Samo sam hteo da postavim ovaj kratki klip, voznje mog omiljenog vozaca, koja je na trenutke podsetila na ona sjajna vremena. Kimi Raikonen, obilazi 3 bolida u Monte Karlu, u jednom krugu. kapa dole

nace, trka koja mi je 5 godina zivota skratila, tj zavrsnica iste. Docekao sam ju na kolenima, ispred tv-a, sa misima "da li ce izdrzati"...a onda sam krenuo da lomim sve sto mi je bilo pri ruci, pikslu, casu, telefon...

B35.jpg

Last edited by a moderator:
Kad smo kod snimaka, jedan tuzan (za mene u to vreme vrlo stresan):
Ronija su iz vatre izvukli Dzejms Hant, Klej Ragaconi i Patrik Depaje, sa izlomljenim nogama ali bez vecih povreda. Sledeceg dana je umro od embolije :(,

A zatim jedna veselija tema, prava majstorija Magicnog Sene (kisa, start trke, za tri krivine sa petog na prvo mesto):

Sto se mene licno tice, kod Formule 1 je sve u brzini - brze, jace, preciznije. Tako da apsolutno nemam nista protiv koriscenja sekvencijalnih menjaca (koji su, uzgred, i dalje manuelni), ako ce to da ubrza auto. Sto se tice odnosa danasnjih vozaca prema klasicnim stick-shift menjacima, sve je to navika... uz dovoljno vezbe, vecina vozaca ce uspeti da parira vozacima iz 80-90-tih. Tehnika napreduje, itekako, ali je i dalje svaki bolid dobar samo onoliko koliko je vozac dobar.

Ako je ko "unazadio" Formulu 1, to je FIA, ne Bernie. S druge strane, od Senne na ovamo vise nije bilo fatalnih nezgoda na VN F1 - to je skoro 20 godina, ako se ne varam. Tako da sve sto FIA kaze, izgleda funkcionise, iako uvek ima diskutabilnih odluka

Crno, strukirano,čisto bela kosulja, dobar kais, dobre crne cipele, kravata nikako... Okvirno tako nesto... I naravno dobar sat na ruci... :)

Razmisljao sam o sivoj varijanti odela... Zasto mislis da izbegavam kravatu ?

A sto se sata tice, razmisljam da nosim caletov sat... ionako je u "dress" kategoriji :D

Po meni je crna najbolji izbor, a ako hoćeš sivu onda najtamniju. Kravata nije za tebe. Za maturu nikako. Pozz!

Obavezno kravatu stavi! Lako ces kasnije da je skines... I dobru cuku na ruku! ;)

A boja nije toliko presudna. Bitno je kako ti stoji. Ja bih ili crno ili tamno sivo. :)

Meni je odelo-kravata varijanta prevashodno za poslovne ljude, zato je njemu ne preporučujem. Ali, kod kravate treba uzeti u obzir i njegov broj godina. Inače, muškarac u odelu, bez kravate može sasvim dovoljno, dobro i markantno da izgleda. Ali sve je to stvar ukusa. Pozz!

Ma nije samo za poslovne ljude, vec i za odredjene prilike. Po meni je ovo jedna od prilika. :) A i tad ce vec imati zavrsenu skolu, nece biti deckic, vec prava ljudina! :)

Nego Smizlo, kakav je dress code za rodjendan? Black tie? :D

Back