Off topic chat zez soba!

Jel' neko doživo led(grad) po noći?
Evo,prije pola sata je zasuo Doboj led veličine do 3cm,a oko 22h je bio prolom oblaka sa jakom grmljavinom!?
Mogu reći da nije bilo prijatno slušati buku na par minuta prije nego što je ledonosni oblak došao do Doboja.:eek:

Jeste u BG juce posle podne bilo bas dosta grmljavine, jake kise i grada. Pomislila sam, opet kisa jacine kao kada su usledile poplave. :(

Pre nekoliko nedelja je pao taj noćni grad negde na jugu, čini mi se oko Leskovca.
Ljudi kažu da ne pamte da led pada noću, ali svašta se dešava ovih dana.

Šmiz,
Nije mi poplava brinula(mada raja gleda u nebo ko nikad do sada:D )!
Treba puno više kiše da bi rijeke(ne i potoci)izlile.

Mr D,
Mislim da sam čuo za Leskovac i definitivno nije uobičajeno. Noć je mnogo hladnija,posebno posle jake kiše,a led pada nakon jake vrućine.
Mislim da neću zaboraviti buku prije nego što je stigao do grada!
Jezivo u majčinu!:eek:

PTC sajtovi

Pozdrav, interesuje me da li neko ima iskustva sa PTC sajtovima i da li se moze na njima zaraditi?
registrovao sam se prosle nedelje na [TABLE="class: gray-box-content, width: 100%"]
[TR="class: acc-tr, bgcolor: #F5F5F5"]
[TD="class: acc-right"]http://www.probux.com/?r=dax87[/TD]
[/TR]
[TR="class: acc-tr"]
[/TR]
[/TABLE]
i imam za sad 50 centi.

Sto rekli ljudi, dokon pop crta zadebljale zube, previse udaljene ankere sa nedovoljno preciznim sestarom...

Attachments

• uploadfromtaptalk1404766348814.jpg
    uploadfromtaptalk1404766348814.jpg
    28.3 KB · Views: 100
Informacije u vezi ETA mehanizama

Poštovanje,

da li možda zna netko za web stranicu na kojoj ima spisak sa specifikacijama od većine ETA mehanizama (tipa broj rubina, beats per hour, dnevna odstupanja...). Znam da se može za svaki mehanizam pojedinačno upisati njegov naziv u tražilice i doći u vezi informacija o njemu, ali ovako bi mi bilo puno zgodnije i lakše. Isto tako me zanimaju službena odstupanja za pojedine mehanizme jer za većinu nalazim informacije kada su prethodno izregulirani, pa onda naknadno pišu i onda pišu drukčije infomracije za svaki....

Unapriijed zahvaljujem!:yes4:

Samo ću reći vau - i za auto i za video klip! :thumbup:

Pre neki dan mi reče kolega da je na Navaku video dečka koji je došao da provoza svoj novi M4. Malo popričali i saznao da dečko radi u Nordeusu. Od tada razmišljam kako da se zaposlim tamo. :D

Nažalost i ja. Nisam programirao još od fakulteta. :(
Inače to je zanimanje budućnosti, tako da koga to zanima neka se specijalizuje za to i neka prati nove trendove.

Back