Off topic chat zez soba!

Povodom ovih kiša: jeste svi živi?
Vidim da pojedina mjesta u Srbiji imaju gadnih problema.
Kod mene pada ali nije strašno- Bosna je u koritu. Mali potoci ponegdje prave probleme. B.Luka je imala veselje juče,a očekuje se i danas slično.

U BG je proslo OK, duvalo, sevalo, a proslo na kraju sa finom kisicom... Dobili smo prijatno zahladjenje, bar da se odmorimo od jucerasnje vrucine i sparine.

I NS sinoc jaka grmljavina, sevanje i kisa....padala do pred jutro. Danas dosta hladnije nego jucer....

Pomoć od forumaša

Dragi prijetelji, veliki sam ljubitelj Seiko satova... neka od tema koju sam našao na forumu našeg sajta je bila Istorija Seiko satova (ili tako nešto) u kojoj su date sve informacije o svim Seiko satovima i tržištima za koja su namjenjena, kao i podbrendovi... Na moju žalost nisam snimio tu temu a sad ne mogu da je pronađem, uopšte, ni na jednoj temi.. (pokušavam nekoliko dana)
Ako neko zna gdje se nalazi taj tekst bio bi zahvalan da mi odgovori...
Pozdrav iz kišne Bijeljine.....

Ma neka se goni u majčinu!
Bila je na 450cm ,kota vanredne odbrane, ali je sada opala na 410cm(zadnje mjerenje). Svi smo k'o mu*o na ožegu(što rekla moja pokojna mater)!
Ako Bog da,opašće do sutra na neku normalu.

Zenska majica u izlogu butika na Zlatiboru. :D
Prvi put da vidim uzivo komad garderobe na temu satovi. Vidjala sam na netu slicne stvari, ali eto docekah da bude i uzivo.

ImageUploadedByTapatalk1407959293.933745.jpg ImageUploadedByTapatalk1407959342.797932.jpg

Da je kupim? :P

Back