Off topic chat zez soba!

Nego sta! Sretan Osmi mart nasim damama s foruma, i svim cerkama, majkama, sestrama svijeta!

Znam da bi svaki dan trebao biti njihov dan, a ne saml ovaj jedan, ali ostala mi je ta lijepa navika da ga nikad ne zaboravim.

Kratko pitanje, nadam se da ima clanova kojima je umetnost jaca strana nego meni...mada ni misljenje ostalh nije na odmet...
"seriografija"...plagijat ili legitimna umetnost?
Koliko sam ja razumeo, to su reprodukcije slika poznatih autora, i moze ih biti jako puno. Konkretan primer, domaci autor Tapi je imao puno takvih radova, tehnikom ulje na platnu. Sta mislite?

Sretan 8 mart dragim koleginicama nadam se da ce vas biti u vecem broju na forumu.Ne treba puno neke hrabrosti Shmiz reci im pozzz

Sretan 8 mart dragim koleginicama nadam se da ce vas biti u vecem broju na forumu.Ne treba puno neke hrabrosti Shmiz reci im pozzz

Ima registrovanih dama, ali kao što ti kažeš, retko koja se osmeli pa počne češće da piše.

Mozda i nije pravo mesto za ovo, ali smatram da je red da i mi kao jedan mali kolektiv odamo pocast poginulima u padu helikoptera sinoc. Srbija je danas ponosna na ljude koji su leteli u spas malom zivotu. Slava im, i hvala.

Mala obavjest- sutra 20.03 2015 u jutarnjim časpvima posle bureka i kavice počeće remont na centralnom satu za sirotinju te će ga majstori djelomično prekriti cca. 60% što može smanjiti vidljivost ostalih sporednih satova vezanih za njega.Ako neko uhvati malo vremena neka baciti pogled i prekontrolirati rad majstora da štogot ne sfušari jer malo duže nije radio takve stvari na ovom prostoru
plan rada vidljiv iz Niša
Eclipse Calculator – Eclipses in Niš, Serbia
PRILIKOM GLEDANJA KORISTITE PREPORUČENU ZAŠTITNU OPREMU DA MAJSTORU NEKAJ SLUČAJNO NE ISPADNE I OŠTETI VAM VID!!!

Back