Drage kolege,moram da podelim sa vama ono sto danas doziveh. Radnja se desava u Smed.Palanci. Imam neki sat pa rekoh da potrazim kais za isti. Odem do jedne prodavnice satova i nakita u centru(drzi je Bata zlatar) a prodavac je jedan stariji neuredan gospodin. Sacekam da zavrsi sa jednom musterijom,pricali su nesto neobavezno,dodje i druga musterija pre mene da joj zameni bateriju na daljinskom za kola. Pita musterija mozete li,prodavac rece da ima bateriju,ali da ne moze da otvori daljinski i rece "daljinski ne znam da otvorim,baterija je 300din. evo ti je pa se ti jebi sa tvojim daljinskim" ja u cudu ne verujem svojim usima. Musterija kupi bateriju i ode,dodje red i na mene. Rekoh mu sta trazim,on izvadi 4 kutije uze moj sat i poce da trazi kais. Kako nije bilo odgovarajuceg,upitah ga,uljudno, posle 5 min. "Da li je to sve sto imate?" Rece mi "sto si nervozan? Ja se ovde ubih da nadjem a ti nista, ako ti se zuri dodji drugi dan!" Ja,malo je reci iznenadjen drskoscu doticnog,uzmem sat i dovidjenja. Nista slicno ne doziveh za moje 43 godine zivota,a bio sam po raznim prodavnicama satova u Srbiji i inostranstvu.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk