Off topic chat zez soba!

Re: Pomoc pri odabiru sata

Slažem se, ima Gant jedan model, tu je negde sa Marinemasterom mm300, kolju se

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

ne filozofiraj nego se dovuci ovde u subotu da pijemo i da vidim tog nesrećnog poljaka što ga pola hrvatske iznosalo i niko ga nije zadržao hehe

P.S. i da, doneo sam monstera na koži, tek da ga vidiš i shvatiš koliku si grešku uradio što si ga menjao hehe

Haha nisu ljudi bili svesni šta imaju u rukama. Monster? To beše onaj ružni sat, dete plastenika i grumena čelika? Šalu na stranu, jesam se pokajao. Možda ga uzmem ponovo. I to opet prvu generaciju. Al ako uleti nešto sa oglasa.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Re: Kišni čovek

Bad Spenser (1929-2016)
Pored posla po kome ga svi poznajemo treba zapamtiti i da je bio poznat po svom fondu koji je stipendirao obrazovanje velikog broja dece.Vrhunski takmičar u plivanju i vaterpolu.Pilot i diplomirani pravnik.

M Milanović
Glumac

sad vidim poruke iz zaključane teme, ja uđem samo uveče, a nisam ni pročitao šta se pisalo, zadnje poruke samo pogledao, dakovic se naljutio i tema je zaključana

mnogo se ove diskusije emotivno završavaju, ljudi napuste forum, a još je gore kad nema diskusija pa se kače slike samo, nisam pametan šta je bolje, znam samo da moderatorima nije lako nimalo

Kao što sam i tamo napisao-
Cilj diskusije ne bi nužno trebalo da bude usvajanje jednog stava ma koliko se on nekome logičnim činio.
Ne znam zašto ljudi neslaganje sa njihovim mišljenjem doživljavaju kao ličnu uvredu

slažem se, to je vrlo česta pojava, ali juče je većina bila na strani suprotnoj od dakovićeve, pa se čovek malko i uvredio, a on je čovek koji zaista ima iskustva sa satovima, pa je legitiman da iznese stav

ja znam da se ogroman broj forumaša slaže sa njim, ali oni su beli listići

Vladane, stvarno si juče bio odličan sudija, mislim da moderatori treba da budu neutralni, jer kad moderator zastupi stav jedne strane, onda se druga tad baš posebno mnogo uvredi

Back