Off topic chat zez soba!

Hteo sam da kazem,nije svet mesto za svakog(mislio sam na ove maloumnike),ali takodje znam slucajeve u kojima su i romi bili akteri slicnih desavanja vezanih za nacionalnost,versku ispovest,boju koze itd...Ne opravdavam ovo,grozno je ko god da uradi.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

I ja sam ovo procitao danas. Hvala Bogu pa povrijede nisu mnogo vise kao sto su bile u ranijim slucajevima, a kako rece direktorka ili nastavnica ne secam se, razlog zbog cega je decak pretucen je bizaran. Nije uvijek pravilo, ali vecinom su roditelji krivi zasto im deca izrastaju u takve huligane, stoku... sta li su vec.

Ja sam veliki ljubitelj pasa.
Mislim da imam prava da ,kako iskompleksirane ,kratko podšišane debile sa velikim ušima, tako i one prave ljubitelje pasa koji idu pod rubriku ''opasni'' , podsetim -
''Opasnim psima se, prema odluci Grada Beograda, smatraju pitbul terijeri, staford terijeri, američki staford terijeri i minibul terijeri, kao i mešanci ovih vrsta.''

Znam ja dobro da je pas onakav kako ga vaspitate ali znam i zašto postoji termin ''opasni psi''

psi.jpg

Ne znam gde ovo da pitam pa cu ovde... Je l nije glupo da zovem Sense da ih pitam za popust? Sigurno bih porucio SKX007 i Nighthawk... Porucio bih ta dva grala jos danas a mozda cak i SNZG13 uz ta dva ali prioritet je imao novi telefon koji stize u utorak (V20) tako da cu to za nekih 10-15 dana... Je l nije glupo da ih zovem da pitam za popust ako bih porucio 2-3 sata odjednom i koliki popust bih mogao da ocekujem? Ponavljam, sigurno bih porucio SKX007 i Nighthawk. SNZG13 ili zajedno sa njima odmah ili malo kasnije.

Nije glupo da pitas za popust, a narocito nije glupo ako mislis naruciti vise satova. Meni su svojevremeno dali popust na Skx007 . Zaboravio sam koliki je bio popust ali bio je bar 1000 din.
Kljucno je da pitas kulturno a ne nabusito jer kada sam pricao sa njima receno mi je da ima i onih koji traze popust recenicom :Ja dajem 30-40 pa i 50% manje od istaknute cene a vi kako hocete. Taj naredbodavan ton uz nerealna ocekivanja tesko vodi pozitivnom resenju.

Last edited:
Kada bih tako pricao sa ljudima mislim da bih se ubio od sramote... E, vazi. Hvala ti, Sky. Pitacu... A SNZG13 zavisi od toga da li ce moji da me izbace iz kuce ako odjednom porucim 3 sata. :D Jedan od ta 3 cu pokloniti ocu.

Back