Off topic chat zez soba!

Kemiš limited edition
(Samo za odabrane harmonikase i klavijaturiste)
92886f89147943ad9e9dc2d6f1c3c55b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oglas iz novina:

"Auto u top stanju, bez skrivenih mana. Enterijer kao nov, 2 seta felni sa gumama, garažiran, redovno servisiran, u auto sipan isključivo MaxMotion, fabrički zatamljen sa BOSE muzikom. Prodajem ga isključivo zato što je žena ugradila sise i usta i rekla mi je da ne ide više da vozi šaltač, hoce automatik i da joj brboće iz auspuha. Radnim danima možete pogledati kola, vikendom sam na pecanju..tada možete pogledati ženu. Hvala."

https://www.kurir.rs/zabava/auto/4034056/je-l-prodajes-kola-ili-zenu-oglas-ovog-srbina-postao-hit-na-internetu

Kappa trenerka, upasana. Diesel (ili Replay kod bogatijih) farmerice. Kaiš gromobran. Air max 2. To je u mojoj školibila uniforma. I naravno frizura - tarzanka :)

Ja sam bio u klanu padavičara :). Više mi se sviđala vijetnamka, karirana košulja i jna cokule

Mada, u Šapcu, tamo sam išao u školu, svi su nosili vijetnamke. I dizelaši i padavičari :)

Sent from my SM-X700 using Tapatalk

E ta pilotska mi bila san. Imao ujak, kao oficir mogao da kupi

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Moj otac je rezervni vojni starešina inače je bio primljen na pilotsku akademiju,ali nikad nije otišao,tako da je on meni kupovao i jaknu i onaj pilotski znak,koji sam ja posle stavio na rukav jakne,a drugi na beretku.

Ja sam bio u klanu padavičara :). Više mi se sviđala vijetnamka, karirana košulja i jna cokule

Mada, u Šapcu, tamo sam išao u školu, svi su nosili vijetnamke. I dizelaši i padavičari :)

Sent from my SM-X700 using Tapatalk
Ja sam moju vijetnamku ponovo uzeo, oprao, žena šokirana da ću da je nosim.:) kupljena prije 30 godina.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Jesi je palio upaljačem? To je nama bio znak da je original, ako ne gori :D.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

I probali smo i da presečemo popreko rukav nożem,jer je bila priča da je tako tkana vijetnamka,da ne moźe da se pokida,ha,ha,ha.pa ja još imao neku iz Nemačke dobio sa američkog vojnog otpada,imala je rupu od metka,e to je bio glavni znak da je original,ha,ha,ha. Ja dan danas imam combat,tzv.spit fire,frajerka,... Alfa,originalna.:lol:

Last edited:
Back