Off topic chat zez soba!

E da... Izgubismo u vaterpolu od Italijana. Sudije su bile objektivne u ... peršun... a i ovi naši... Ne znam ni koji su vrag ulazili u bazen obzirom kako su igrali. :(

Ufffff....ffff.f..ff.... Kakav bolid! :man_in_love:
Kakav trap, vesanje, pneumatici, motoriiiiii.......
Zar su u formuli 1 dozvoljena dva motora?? :blink:

Pevac, Ljubiša Stojanović Luis, poginuo rano jutros u saobracajnoj nesreci...Pocivaj u miru, tvoje pesme ce da zive sa nama... :(

*

SRBIJAAAAA... Upravo prešli granu. Hungaroring nezaboravan i neponovljiv. :)

debeli mali plavi...jos brkove da si imao mislim da bi te zadrzali kao madjara...bolje da si ostao...nadao sam se

Eeeee... ovo meni treba. Odmor na nekoj dalekoj plaži uz pogled na mirno more... :laugh:

link

^
:top:
"Kako mene niko ne pita gde je put do plaze?"
Varljivo leto '68
Cuvena recenica legende srpskog glumista Danila Bate Stojkovica

Ja obavezno,to mi je na 20ak min voznje :D Jos neko?

Gde ste ljudi,sta se radi?
Predstavio bih vam novu pridoslicu ali cekam velikog zmaja da se ne naljuti...

Aj ti samo postavi slike a mi ćemo sa MALIM zmajem lako na kraj izaći. :)
Uostalom, najgore što može da uradi jeste da pokrene bunu protiv modelatora al pošto to ionako diže skoro svaki dan, oguglali smo već. :lol:

Dobro ajde kad si zapeo :lol:

Predstavljam vam svoj novi sat,najkomlikovaniji u kolekciji!

Stealth, made in Serbia from f-117 parts. Pogodan za sve prilike, elegantan za svečane prilike ali i savršen za ekstremne sportske aktivnosti. Vodootporan do beskonačnosti. :lol:

:lol:

Evo ga,sada stvarno!

casiom.jpg

E hbg... već vidim šta će se dešavati narednih 10-ak dana. Mali zmaj će podivljati i krenuti da traži preporuku za neki g-shock, koji je naravno barem 2x veći od ovog tvog. :laugh:

To je vrlo moguc scenario :lol:

Nisam nasao G-Shock koji sam hteo pa mi je ovaj malisan zavrsio strasan posao na moru.

Nista nisam slagao,stvarno je najkomplikovaniji sat u kolekciji.

EDIT - MIlane ovo nije G-Shock samo da znas...

Boze me sacuvaj...fuj ja mislio neki lange sone a ono ovaj 3d. odmorili smo se od tebe

Back