Off topic chat zez soba!

Re: anbeast - svemirci (zametak) i ostali

Kako da ne :D Cekaj, kao si ih, dodjavola, nasao?! Oni behu nekakav cehoslovacki, poljski proizvod? A Lolek i Bolek, seca se njih neko, a?

Jel se neko od ispisnika seca ovog dvojca
Cehoslovacki animirani film "A je to!". Ova dvojica su se u originalu zvali Pat i Mat ali ne secam se da li je i kako to prevodjeno kod nas.

Bravo Tiho.Pat i Mat su junaci ove po meni ekstra animacije. Koliko se secam nije bilo nikakvog prevoda uvek sam ih zvao A JE TO. Ko ih voli ima nekoliko epizoda na tubu. Uzivajte

Vec duze vremena na forumu nema Iggya,Bakija,bajkera.....Jel zna neko sta je sa njima?

Baki se odselio u Zanzibar, Dr Igi je otisao na specijalizaciju, a bajker seo na bajk i otpedalao :D

Salim se, ne'am pojma, i ja sam primetio da ih nema. Nema ni Zmajevitog, ali on je bolan. Bakija teraju da radi kao crnac, zatrpan poslom...(otprilike)... O doktoru i bajker(ima) nemam info...

Svakako, bravo za Noleta! :congrats:
Današnji meč je bio odličan! Momak ostavlja srce na terenu! :congrats:

Sa svojih 30+ konjskih snaga, moze da bude sta 'oces :D Doduse, malo je bucnije z akucne aparate, ali bar ne zavisi od struje :)
Ako si ozbiljno pitala sta je, to je bokser motor od BMW motorcikla (verovatno neispravan) pretvoren u stocic :)

Rus, ovo mi se vise svidja nego onaj u To Gearu. :)

Back