Omega Speedmaster Professional ili Heuer 1550 SG

uh baš teško pitanje. Meni se oba sviđaju kod omege malo više kako joj leži metalna narukvica, pak heuer zbog diver izgleda. Možda bi se odlučio na osnovu mehanizma.:D AL sam izdiplomatisao, užas.

Omega Speedmaster,naravno.
Jer obozavam Omegu,jer je Speedmaster sat sa legendarnom istorijom,jer je bio na Mesecu,jer je jedini ''preziveo'' brutalne NASA testove.
<3 Omega <3
Ali Seamaster Planet Ocean mi je ipak najdrazi sat i moj san sto se tice satova.

Ja bi izabrao ovo;)

Attachments

• Omega-Seamaster-Planet-Ocean-Chronograph__13.jpg
    Omega-Seamaster-Planet-Ocean-Chronograph__13.jpg
    120 KB · Views: 135
  • OMEGA Seamaster Planet Ocean Liquidmetal Titanium Chrono 9300 03.jpg
    OMEGA Seamaster Planet Ocean Liquidmetal Titanium Chrono 9300 03.jpg
    162.2 KB · Views: 154
Omega,mozda lepsi Heuer ali ako ode nesto malo komplikovano tesko nadjes deo...mozda i nadjes ali teze nego kod ...

Uh ja sam bas u zabludi,vidim da vecina preferira Omegu,a ja sam razmisljanja da je njena jedina prednost celicna narukvica

Djordje lep je sat,ali izbor je suzen na gore pomenuta 2 sata

Ej toliko se lozim na tu Omegu da sam morao da je stavim ovde.Nisam hteo da miniram temu.Izvinjavam se.
Sto se tice satova,moram da kazem da mi se nijedan ne svidja. Izrekoh tesku jeres.Aj sad,udrite.:D

Ja bih to ovako - ukoliko su oba polovna, odneo bih ih kod časovničara i testirao, pa bih kupio bolji. Onaj drugi bih kupio kad skupim pare ili opljačkam banku :D

Back