don Alberto Active member Mar 28, 2022 #62 Ma crtala deca na likovnom, pa se malo zaigrali sa bojicama. :dance3:
Baron New member Mar 28, 2022 #63 Ne vjerujem da je ovo tačno za boju, ipak je Swiss, ovo je neko podmetanje. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Ne vjerujem da je ovo tačno za boju, ipak je Swiss, ovo je neko podmetanje. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
milan zmaj New member Mar 28, 2022 #64 Barone koliko te placaju Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
mihajlons New member Mar 29, 2022 #71 Gospode, baci ciglu i budi precizan Послато са SM-P615 помоћу Тапатока
milan zmaj New member Mar 29, 2022 #72 Ovo je sve ironija i zajebacija osim onoga sto se stvarno koprca i kao rezevisan mu je sat. Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Ovo je sve ironija i zajebacija osim onoga sto se stvarno koprca i kao rezevisan mu je sat. Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
M Milos G. New member Mar 29, 2022 #75 milan zmaj said: Ovo je sve ironija i zajebacija osim onoga sto se stvarno koprca i kao rezevisan mu je sat. Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока Click to expand... Misliš na ovog što se žali na stanje u društvu?
milan zmaj said: Ovo je sve ironija i zajebacija osim onoga sto se stvarno koprca i kao rezevisan mu je sat. Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока Click to expand... Misliš na ovog što se žali na stanje u društvu?
Nešoni New member Mar 29, 2022 #77 Ovaj sat je baš tipičan predstavnik ere u kojoj živimo. Ispisao sam ceo tekst, pa ga obrisao (bolje ja nego moderator), ali ja sam za "reset" iako će cena biti užasno velika Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ovaj sat je baš tipičan predstavnik ere u kojoj živimo. Ispisao sam ceo tekst, pa ga obrisao (bolje ja nego moderator), ali ja sam za "reset" iako će cena biti užasno velika Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
aviator Member Mar 29, 2022 #78 Može i ovo na mesto komentara. Najbolje odgledati ceo film. https://youtu.be/sP2tUW0HDHA
don Alberto Active member Mar 30, 2022 #79 Znači dobije poneka radnja, ne svaka njihova, po 50 komada i kraj.