Zagor Super Moderator Staff member Jan 15, 2013 #1 Moj favorit major Kriger iz Otpisanih.Kakva uloga Steve Zigona :congrats: Posto ima dosta filmofila na forumu zanima me vas izbor.
Moj favorit major Kriger iz Otpisanih.Kakva uloga Steve Zigona :congrats: Posto ima dosta filmofila na forumu zanima me vas izbor.
Serb New member Jan 15, 2013 #2 Nije bas filmski ali moj omiljeni . Pera kojot super genije Uvek sam navijao za njega, a ptica me jako iritirala
Nije bas filmski ali moj omiljeni . Pera kojot super genije Uvek sam navijao za njega, a ptica me jako iritirala
jagoda-nbg New member Jan 16, 2013 #7 Serb said: Nije bas filmski ali moj omiljeni . Pera kojot super genije Uvek sam navijao za njega, a ptica me jako iritirala View attachment 53769 Click to expand... i meni je crtani lik omiljeni negativac: macak Tom
Serb said: Nije bas filmski ali moj omiljeni . Pera kojot super genije Uvek sam navijao za njega, a ptica me jako iritirala View attachment 53769 Click to expand... i meni je crtani lik omiljeni negativac: macak Tom
vlajo New member Jan 16, 2013 #8 Uhhh, ima ih dosta, prosto obožavam filmske negativce, držim da je to dosta teže za glumu
zizaMALI New member Jan 16, 2013 #9 Kod mene je mrtva trka izmedju Dennisa Hoppera i Rudgera Houera ;-)
Zagor Super Moderator Staff member Jan 17, 2013 #10 Odlican izbor drustvo :congrats: Ralf Fajns u Sindlerovoj listi strasna gluma.
sima hrabri Moderator Jan 17, 2013 #11 i (i, naravno, mali gremlin sa avatara ) Last edited: Jan 17, 2013
Neša Super Moderator Staff member Jan 17, 2013 #12 E, da ne zaboravimo pomoćnika ovog tvog negativca sa slike
jagoda-nbg New member Jan 17, 2013 #13 naravno Švarci Attachments The-Terminator-terminator-24509187-1920-1080.jpg 283.1 KB · Views: 88