Online prodaja narukvica - Linkovi

Jedno od dobrih mesta, gde isporucuju kod nas je Watch-bend-center.com a ja sam porucivao i od Watchbands.com (slicni su nazivi ali stilovi i ponuda dosta drugaciji). Ovi drugi su bili spremni da isporuce u Srbiju, cak i transport nije bio skup, ali posto sam porucivao nekoliko kaiseva i jos gore i narukvica, snasao sam se preko USA (jer je i firma odande). Prva firma je u Nemackoj, imaju bratski sajt koji prodaje firmirane, skuplje, kaiseve i narukvice ali po odlicnim cenama. Taj sajt je samo na nemackom, probacu da nadjem i taj link!

Da li negde u srbiji mogu da nadjem polovnu ili novu narukvicu koja odgovara za [h=1]SECTOR Expander 130 ??
Hvala unapred[/h]

Re: Osim jomashop preporucite jos neku online prodavnicu za satove..

Da li postoji neki sajt gde je poštarina besplatna i koje su okvirno cene za narukvice ?

Na Crown & Buckle ti je besplatna postarina na porudzbine vece od 75$(i jos dobijes alat za skidanje narukvice).

Okvirne cene su od 20-100+ $ ;) Šala naravno. Teško je reći okvirnu cenu, kao i za sve, cena zavisi od više faktora. Da li te zanimaju metalne narukvice ili kožni kaiševi?
Što se tiče poštarine, ona nije preterano velika, i kada nije besplatna. Uglavnom su cene 5-6 $,i paket dobijaš na kućnu adresu, što i nije puno ako imaš u vidu da ćeš kod nas usluge brze pošte platiti približno toliko, sve i da nadješ narukvicu kakva ti odgovara.

edit: Kad već Rus spomenu C&B. Postarina im je 3.90 $ za posiljke ispod 75$. A, inače, onaj alatić za zamenu je odličan, radi za sve pare ;)

Last edited:

Zanima me kožna narukvica negde oko 20-25$ sa poštarinom.

Za Saiko 5 koliko milimetara ?

(još nije stigao a naručen je)

Planiram da kupim neku narukvicu za mog Victorinox-a e sad na jednom sajtu sam nasao narukvice od kevlara, citao sam da su se te narukvice dosta dobro pokzale, e sad me zanima sto mislite o ovom sajtu i o cijeni ove narukvice posto ne znam kako se krecu cijene tih kevlar narukvica.
Men's Watch Straps - Kevlar? | GlobalWatchBand.com
mislim na ovu prvu od 30$ kombinacija crno bijela

Sajt bi trebalo da je OK, kao i cena.:)
Koliko sam video dosta su dobra iskustva sa njima.
Postarina je 10$.

Last edited:

Rus, hvala na odgovoru cini mi se da je 3$ postarina za SAD dok je internacionalna 10$ ali i to mi je sasvim ok

Jeste u pravu si, moja greska:banghead:
Medjunarodna je 10$

Zaboravih da te pitam ako mi je narukvica koju sad imam 18mm a rastojanje izmedju lugova 20mm da li bi mi odgovarala narukvica sirine 20mm ili da uzmem istu kao sto je ova kozna 18mm

Širina od 20 mm ti ne bi odgovarala. Morao bi "cepnuti" po 1mm sa oba kraja . Rade to časovničari, samo nekada to i ne ispadne lepo i desi se da ušica kaiša kači tj zabada se u taj odsečeni deo . Ne znam kako drugačije da objasnim ali može biti problem, imam takav slučaj pa znam. Bolje kupi 18 mm , to ti je moj predlog.

Ja sam ovo pisao za kožne kaiševe ova je od kevlara ne verujem da se to da lako "cepkati" a da izgleda valjano. Isti zaključak, kupi 18 mm.

Last edited:

Ok hvala, nego sad gledam na ovom sajtu ove narukvice od carbon fibera pa me zanima vase misljenje o njima i da li je bolje to ili kevlar ili je samo estetska razlika

Premeri je jos jednom i uzmi istu kao originalnu.

Edit: Ja bih svakako uzeo kevlar, po meni su lepse.

Last edited:

Iskreno ne znam koje su bolje. Znam da pancire prave od kevlara i karoseriju u F1 od karbon fibera ali cenim da ti to ne pomaže mnogo :lol: .

Na kraju sam narucio onu od kevlara velicne kao ova sto imam. Postavljam slike cim stigne. Sve zajedno 40$

Koji je sajt najbolji da narucim metalnu narukvicu za moj novi Seiko SARZ005 jer mi se fabricka ne dopada, mislio sam kod Harolda ali izgleda da necu moci bez PayPal-a. Budzet mi je oko 50e

Back