Online prodaja narukvica - Linkovi

Re: Pomoc

Kolega Ralesd...ja bi ti savetovao da pokusas nesto drugo...ima kod nas gosp koji radi jako dobre racing kozne kaiseve...donkay straps...reklamira se na kp....dosta nasih kolega je porucilo u zadnje vreme kod njega i video sam uzivo njegov rad....jako dobro. U cenovni rang se uklapa i ne cekas dugo...najvise 10 dana i kais je kod tebe....

Slazem se sa Mariom. Meni taj sat nikako nije za gumu.
Takodje video sam nekoliko radova od pomenutog kolege, a i posedujem dva njegova kaisa i zaista sve preporuke za njegov rad.

nemora da bude guma nego sam naleteo na te ali u principu takva kombinacija ,a to sa oglasa je dusan ako se nevaram

Kolega, svaka preporuka za Ivana a.k.a. Donkey straps :)
Imao više njegovih kaiševa, između ostalih i jedan racing...

IMG_0200.jpgIMG_0201.jpg

Last edited:
Da da Ivan (Donkey) pravi vrhunske kajseve! A pored toga je i pravi gospodin!
Evo jos jednog njegovog rada:
ImageUploadedByTapatalk1447226156.599685.jpg

Upoznao sam čoveka, Nemca koji je fanatičan ljubitelj Japanaca i butik brendova, koji ga hvali na sav glas. Sklon sam da poverujem da je u pravu, i planiram da poručim nešto od njega u skoroje vreme, samo dok mi stignu neke kopče koje sam naručio.

treba mi celicna narukvica (kao u videu) za tissot prs 516 (automatik eta bez hronografa), posto mi je kozna posle 9 godina nosenja pupustila. U bomaru mi je cekanje za istu 45 dana. Moze li negde pre da se nadje? Na ebay ne nadjem...jer nije ista za stopericu i bez.

kozni mi je dosadio, nosim ga sve ove godine. Hvala na linku, videcu ima li nesto kvalitetno a da mi se svidja, mada sam jedan od onih sa bolescu "mora sve oridjidji"

Zdravo svima..
Moze li mi neko preporuciti,dati ideju koju bih brazletnu mogao da uklopim uz ovaj sat,koji model bi najvise odgovarao?
Satic je tanji,tako da bi mi i trebala neka tanja narukvica..Stavio bih mu metalnu umesto koznog kaisa..Hvala unapred..
slikaTEMPIC-Quartz-Date-MOON-PHASE-141107269v800h600.jpg

Meni se cini da ima pozlatu. Iskreno, ja bih ga ostavio na kozi. Da nadjes metalnu i jos da ubodes tu nijansu zlatne... Tesko. A da stavis celicnu mislim da ne bi izgledalo ok.

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Slažem se sa kolegom- mislim da je to sat za kožu.

Naravno ako se tebi baš dopada ideja sa metalom... samo napred.

U pravu ste obojica,mozda jeste ovako lepse,verovatno,ali ja bih malo isprobao nesto..
A i vise mi prija metalna narukvica..
Imate li neku preporuku gde se moze naci?

Ja bih probao na aliexpress.com. I sam sam narucio jednu od njih, nije bila puno, 10ak evra i nije losa uopste. Potrazi sa mesh watch bracelet. Mislim da bi mu tzv mesh narukvica, od pletene zice vise odgovarala od bilo koje druge. Npr ovakva zlatna

http://s.aliexpress.com/muMvIfYB

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Back