Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Mar 20, 2012 #1 Tema ima namenu da obuhvati sve video klipove proizvođača satova Orient, kako bi bili centralizovani i jednostavniji za pregled i pretraživanje. ORIENT Star Retro Future WZ0011DK
Tema ima namenu da obuhvati sve video klipove proizvođača satova Orient, kako bi bili centralizovani i jednostavniji za pregled i pretraživanje. ORIENT Star Retro Future WZ0011DK
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Mar 20, 2012 #2 "Žućko" mi se baš i nije svideo, ali zato ovaj limited edition... :drool: ORIENT M-FORCE ORIENT×STI Championship 2011 Limited Edition WV0061EL
"Žućko" mi se baš i nije svideo, ali zato ovaj limited edition... :drool: ORIENT M-FORCE ORIENT×STI Championship 2011 Limited Edition WV0061EL
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Apr 14, 2012 #9 Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Jos jedan prelepi Orient Star: ...i potpuno jednostavni ali prelepi World Stage:
Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Jos jedan prelepi Orient Star: ...i potpuno jednostavni ali prelepi World Stage:
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jul 17, 2012 #11 Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Šetnja kroz Orient fabriku i prikaz proizvodnje satova. :thumbup:
Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Šetnja kroz Orient fabriku i prikaz proizvodnje satova. :thumbup:
backarelli New member Jul 18, 2012 #12 Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Uh , što bih voleo da prodjem kroz prizvodnju. Nadam se da im nebi izbalavio ceo pogon:drool:
Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Uh , što bih voleo da prodjem kroz prizvodnju. Nadam se da im nebi izbalavio ceo pogon:drool:
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jul 18, 2012 #13 Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Ma ne bi, vezali bi ti portiklu :lol: Stvarno je uzivanje kada gledas kako izgleda proces proizvodnje sata... :yes4:
Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Ma ne bi, vezali bi ti portiklu :lol: Stvarno je uzivanje kada gledas kako izgleda proces proizvodnje sata... :yes4:
jagos New member Jul 18, 2012 #14 Re: Prelepi modeli satova Orient brenda a svidja mi se kako su prikazali da je fabrika u japanu.tacno gde je pa i malo puta do tamo.sve im je extra
Re: Prelepi modeli satova Orient brenda a svidja mi se kako su prikazali da je fabrika u japanu.tacno gde je pa i malo puta do tamo.sve im je extra
jagos New member Jul 19, 2012 #15 Re: Prelepi modeli satova Orient brenda a iz japana pravo do mene stize jedan ovakav.bas me zanima dal je i on napravljen u ovim fabrikama.
Re: Prelepi modeli satova Orient brenda a iz japana pravo do mene stize jedan ovakav.bas me zanima dal je i on napravljen u ovim fabrikama.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Sep 20, 2012 #16 Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Interesantni Orient modeli sa rotirajućim diskom umesto klasične kazaljke za sate...
Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Interesantni Orient modeli sa rotirajućim diskom umesto klasične kazaljke za sate...
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Sep 20, 2012 #17 Re: Prelepi modeli satova Orient brenda A sada malo Orient Star modeli...
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Nov 1, 2012 #18 Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Da li vam se sviđa?
banja New member Nov 1, 2012 #19 Re: Prelepi modeli satova Orient brenda ^ Nije los, niiiijeee! :thumbsup:
RUS Moderator Nov 1, 2012 #20 Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Dobar je. :thumbup: Koliko sam uspeo da vidim u japanu je 47,775 jena, oko 460e
Re: Prelepi modeli satova Orient brenda Dobar je. :thumbup: Koliko sam uspeo da vidim u japanu je 47,775 jena, oko 460e