Oris Col Moschin Limited Edition i novi modeli

crane

New member
vladas:
Po zahtevu - deo prikaza Orisovih modela je preseljen "na svoje mesto" :)

Skupe su jako, to me nervira može solidan sat da se uzme za te pare, e sada ako si raspoložen da uzmeš samnom nešto što sam planirao za koji mesec treba ti nekih $150 kojih ćeš pretvoriti u evre. Mogli bi zajedno ako želiš da naručimo ali su stvarno skupi?:D

Njega bi sada uzeo! :lol:

[/QUOTE]

mogli bi to da se dogovorimo za narukvice, taman tamo posle nove godine, na prolece :)
znam da su skupe ali sam svejedno resio da je uzimam pa sam se pomirio sa tim da cu dati min. 100 i kusur EUR

a sto se tice pro diver-a odlican je, mada je ogroman (ne znam da li si imao priliku da ga vidis uzivo), tako da moj izbor ipak ostaje:

images.jpeg
:)

pozdrav !

Last edited by a moderator:
Re: Oris TT1 GMT

Zaista je ogroman, mislim da je prečnik 51mm ako ne grešim? Uporedi ga sa Paneraiom, bruka od veličine baš tenk na ruci!

31435nk.jpg

Prvenstveno mi se sviđaju patenti na njemu, sigurnosni rotirajući bazel i kopča na narukvici, ali je stvarno prevelik! Nekoliko fotki i kako se reklamira i u kakvim sve simulatorima ulazi! link.

Dogovoreno, čekamo proleće, stvarno nisam imao prilike da ga vidim uživo! :D

ja sam imao priliku da ga vidim bas kad sam kupovao svoj, dobro kazes tenk! em je 51mm precnik, a debljina ni sam ne znam kolika je, verovatno oko 20mm. hladno oruzje :)

Last edited:

:lol: i te kakvo hladno oužje! Crane editovali smo skroz temu ali nema veze( izvinjenje administratorima, moderatorima:)) ali ovo je jače od mene!

vintage stil po meni sa dozom sadašnjosti,

ORIS WILLIAMS TT3

2itr8md.jpg

Šta misliš-te o njemu!? :D

Iako mislim da zlatni detalji na sportskom satu ne stoje baš najbolje, ovaj model ima nešto posebno, zaista mi se sviđa. Ima atraktivan dizajn, mada bih voleo da su krunica i drukeri malo manji.

Pozdrav.

U pravu si Vladane, drukeri su kao na štoperici dok je krunica verujem iz njihove serije satova Big Crow-to jest serija pilotskih satova ali su mogli sve to prikladnjije da naprave, ovako nekako štrči ali je ok!
bdw, Vladane prazni su nam podforumi Orisa, predlažem da predmestiš nešto jer imam osećaj da davim pomalo???

Oris Col Moschin Limited Edition

Simpatična reklama, naime testiran je od strane Italijanskih specijalnih snaga u ProDiver bazama tok su skakali padobranom sa 9000m. Nešto više o tome.

20kvuop.jpg

2db5u02.jpg

Naročito mi je dopadljiv patent na kopči koji podešava kaiš na satu!

Odlican je ovaj WILLIAMS TT3, meni se licno svidja kombinacija zlatne i crne, naravno ne na svim satovima ali je ovaj dobro odradjen (slazem se sa Vladanovom i tvojom zamerkom, mogli su malo manji da budu drukeri i krunica).

Takodje, na nekim modelima Hamiltona po meni ova zlatno - crna kombinacija izgleda odlicno.

Ovaj Col Moschin Limited Edition izgleda sjajno, i svidja mi se ova narukvica sa novom kopcom, mocan sat. cena mu je cini mi se oko 3000 eur

evo jos jedna slika gde se vidi ceo sat

oris.jpg
pozdrav!

p.s. Angel, nahvalismo ORIS, ali moramo kad je nas :)

Tako je Crane naši su! :lol:

To je taj patent koji mi je dopadjiv, podešavaš sam koliko ti odgovara i sat ti nikada nije uzak. Vidi se na klipu sa narukvicama detaljna funkcija kopče.
Col Moschin Limited Edition mi je malo skup ali ok, limitirana serija, fina reklama, rezervna snaga itd.

Evo još jednog lepotana sa ponovo finom reklamom, naime ako kupiš taj sat Australiji ide nekih $50 zbog nekakvog očuvanja okena i slično zaboravio sam već!

Great Barrier Reef Limited Edition

izgleda da niko ne cita cim ne prebacuju, smorismo ih :laugh:

ti imas veci uticaj ovde, stariji si clan, mislim da ce tebe pre da poslusaju :deal:

Cita, cita :)...
Evo me u tudjini, ali je hotelski net dovoljno dobar da se udobno surfuje.

Nego - veceras, setajuci Becom, naleteh na sjajnu prodavnicu satova.Vidim da imaju OGROMAN izbor Oris satova po vise nego privlacnim cenama. I u sred te divote - Oris Pro Diver - Col Moschin Limited Edition!!!
Dakle - sat je DZINOVSKI!
Dobija se u povelikoj crnoj kutiji nalik onima za alat. Dolazi sa metalnom i gumenom narukvicom, alatom za zamenu narukvica, 2 seta rezervnih spring barova... ma saso mange dodataka... na kraju - kao sto je sve na ovom satu ogromno i nekako prenaglaseno - dolazi i cena od (ako se ne varam, posto mi se malo zamutilo) - 3095 EUR!!!

Ejjj bre ludaci nisam video da ste stigli! :) :) ;)

Dzinovska je cena Vlado ali i dzinovski pokloni, aj čekamo ga za pola godine biće jeftiniji! Šta ti se još svidelo od Orisa??? :D

Eeee Milane u hotelskoj sobi sa dobrim internetom, ma koga laže bre on!? Sada sam skapirao šta piše!

Crane, čitaju! :top: :D

Sva sreca da radnja nije radila... inace im ne bi dao ni da zatvore :)

@Angel - bilo je par Orisa 47mm, sa malom sekundarom gore levo i dole levo ('C' small second date) a nisam siguran - cini mi se da je bio i Regulateur. Provericu sutra (u radno vreme, nadam se :angel:)

Back