Hvala na podrsci.
Posle sam razmislio, naravno da bih morao da u mom prisustvu dozvolim otvaranje satova.
Evo ovako, ulazim u Hotel Balkan, pitam na recepciji gde je taki i taki covek, upute me. Tu je u holu hotela, odmah do recepcije. Sede tamo u vrlo mracnom kutku dva coveka, jedan na trosedu, jedan na fotelji. Onaj na trosedu drzi sat i objasnjava ovome na fotelji nesto. Odmah mi se nije svidelo sto je taj kutak zamracen, nisam plasljiv a i ima me dva metra i 106 kila, nego sta ce taj da vidi sta je dobro a sta ne u polu mracnom kutku. Taj na trosedu prica cistim bosanskim dijalektom, a ovaj drugi je bio stariji covek koji je kao i ja doneo neki sat. Odbio ga je i nastavio pricu sa mnom.
Satovi koje sam doneo:
Omega De Ville quartz 1365-izgleda bas ovako, nije ovo moja slika ali izgleda bas ovako i pozlacen je---
http://www.antiwatchman.com/watch0056/omega394201.jpg
radi ali nema bateriju-izvadjena da ne korozira zato sto cuvamo sat. Nude 20 evra.
Onda je tu bio i Rolex ali odmah su rekli da je kopija, reko ok.
Onda sam imao i Seiko automatic i raketu iz ``68. godine pa Catron antimagnetic-dzepni sat, pa Lugano swiss pozlacen.
Imao sam jos neki sat ali odmah ih je vratio, da nece.
Naravno, svi gledaju da zarade, ali eto, od svih tih satova meni su veoma sitno ponudili. Ali ajde, sta da se radi. Inace, isao sam sa tim prevodiocem kroz hotel i u sobu gde je taj indijac - taj sto otkupljuje.
Lik spava, ugaseno svetlo, mi ulazimo, ma haos. Nemam bas neko misljenje. Ne deluje mi profesionalno a i izgleda da samo nudi cene male za dobre stvari, ali sta da se radi. Ne znam ja mnogo o satovima, znam da su moji tu omegu mnogo platili pre 30-ak godina, ali eto, nista vise. A da je dam za 20 evra, nikako!!