diaboliqstraps
New member
Svako malo me znao put nanijeti do vas pa eto da vas pozdravim.
Neki me znaju, neki ne; neki privatno, neki poslovno --
u svakom slučaju "..iz čuvenja" zasigurno, kako bi Đole već rekao..
Baza mi je Portal satova, DWC, WF i HF; kako već neko vrijeme tražim dovoljno vremena da se prijavim, koristim ovo (ne)doba nakon dovršenog projekta, a prije spavanja..
Neću duljiti dalje; čovjek sam sa puno opsesija, a svakim danom ih imam sve više. Zadnja opsesija su vintage britve za brijanje, a stalna su vintage voštane i kožne jakne.
Sa satovima sam malo stao jer sam pronašao dobar omjer svega što mi je trebalo. Trenutna zaliha satova su (prema nekom redoslijedu ljubavi)
Ima još dosta kvarcova (glycine combat quartz, zodiac sea dragon itd...) koje ne nosim i kući su u Rijeci, a ne sa mnom ovdje. Jednostavno zaboravim na njih.
Uglavnom; to je to.. neko uvodno predstavljanje. Slike ću postaviti s vremenom..
Ako imate nekih pitanja, pucajte.
Lijep pozdrav iz Düsseldorfa,
Josip | diaboliqstraps
Neki me znaju, neki ne; neki privatno, neki poslovno --
u svakom slučaju "..iz čuvenja" zasigurno, kako bi Đole već rekao..
Baza mi je Portal satova, DWC, WF i HF; kako već neko vrijeme tražim dovoljno vremena da se prijavim, koristim ovo (ne)doba nakon dovršenog projekta, a prije spavanja..
Neću duljiti dalje; čovjek sam sa puno opsesija, a svakim danom ih imam sve više. Zadnja opsesija su vintage britve za brijanje, a stalna su vintage voštane i kožne jakne.
Sa satovima sam malo stao jer sam pronašao dobar omjer svega što mi je trebalo. Trenutna zaliha satova su (prema nekom redoslijedu ljubavi)
- Omega DeVille GMT Co-Axial, prvi "pravi" sat.
- Rado Diastar XL Diver, (zeleno izdanje, najrjeđe, "Hulk") - do ovog sata sam kupovao satove kao blesav. S njime sam se smirio. Obožavam ga.
- 1967 Zenith 2542PC, naslijeđe
- Seiko BFS (najbolji toolwatch na svijetu) sa custom izvedbom. (pjeskaren u mat sivu + vintage dial)
- Casio G-Shock GA-100-1A1ER ("Stealth Bomber") za treninge i prirodu.
Ima još dosta kvarcova (glycine combat quartz, zodiac sea dragon itd...) koje ne nosim i kući su u Rijeci, a ne sa mnom ovdje. Jednostavno zaboravim na njih.
Uglavnom; to je to.. neko uvodno predstavljanje. Slike ću postaviti s vremenom..
Ako imate nekih pitanja, pucajte.
Lijep pozdrav iz Düsseldorfa,
Josip | diaboliqstraps