Shmizla Administrator Staff member Oct 30, 2014 #21 [h=1]175th Patek Philippe supports Geneva Grand Fireworks 2014[/h] Ovaj vatromet baš dobro izgleda...
[h=1]175th Patek Philippe supports Geneva Grand Fireworks 2014[/h] Ovaj vatromet baš dobro izgleda...
arch_m New member Oct 30, 2014 #22 Ima se, moze se... stara svicarska izreka. Nego, podijelise li usput kakvih promotivnih Patek Philippe satova? :laugh: Last edited: Oct 30, 2014
Ima se, moze se... stara svicarska izreka. Nego, podijelise li usput kakvih promotivnih Patek Philippe satova? :laugh:
Shmizla Administrator Staff member Oct 30, 2014 #23 Koliko sam ja videla samo su se nudile kokice, kao u Državnom poslu u epizodi Parada...
MMario Well-known member Jan 28, 2015 #25 Ovo treba pogledati.....odvojiti 10-tak minuta za ovo se isplati
arch_m New member Jan 28, 2015 #26 Ne mogu ovdje na poslu da otvarim video, ali vec osjecam da je nesto opasno dobro, pa ide lajk "na nevidjeno"...
Ne mogu ovdje na poslu da otvarim video, ali vec osjecam da je nesto opasno dobro, pa ide lajk "na nevidjeno"...
KureNS New member Jan 28, 2015 #27 Realno, ne bih ga nikad na ruku stavio koliko mi je odbojan i sa jednog i sa drugog lica (lično mišljenje i ukus, ne streljajte me )... Što se tiče mehanizma, detaljnosti, posvećenosti detaljima i same izvedbe majstora koji su to osmislili i sklopili u pitanju je čista umetnost...
Realno, ne bih ga nikad na ruku stavio koliko mi je odbojan i sa jednog i sa drugog lica (lično mišljenje i ukus, ne streljajte me )... Što se tiče mehanizma, detaljnosti, posvećenosti detaljima i same izvedbe majstora koji su to osmislili i sklopili u pitanju je čista umetnost...
BrankoD New member Sep 18, 2015 #30 Patek Philippe https://www.youtube.com/watch?v=I1L15xehfEA Za uživanje