R Robert Grbavac New member Apr 30, 2017 #1 Molim vas jeli netko od vas čuo za ovu marku sata? Ženski sat od 18k zlata je sav
Neša Super Moderator Staff member Apr 30, 2017 #2 Robert Grbavac said: Pozdrav svim članovima foruma. Želim da kupim/prodam sat marke Pilatus (nepostojeći link/nepostojeća slika) za žensku osobu, pa me zanima da li vredi da ga platim XY €. Da li znate da mi kažete nešto o ovom brendu? Click to expand... Žao mi je ukoliko je prevod loš, ali ne umem bolje.
Robert Grbavac said: Pozdrav svim članovima foruma. Želim da kupim/prodam sat marke Pilatus (nepostojeći link/nepostojeća slika) za žensku osobu, pa me zanima da li vredi da ga platim XY €. Da li znate da mi kažete nešto o ovom brendu? Click to expand... Žao mi je ukoliko je prevod loš, ali ne umem bolje.
Petar012 New member Apr 30, 2017 #4 Samp J verzija je dobra, K nikako Sent from my Mi-4c using Tapatalk
VLADAN P Super Moderator Staff member May 1, 2017 #5 Petar012 said: Samp J verzija je dobra, K nikako Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand... Pojasni poruku Zajebancija sa mestom proizvodnje koja novom članu ne može biti jasna ili ...?
Petar012 said: Samp J verzija je dobra, K nikako Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand... Pojasni poruku Zajebancija sa mestom proizvodnje koja novom članu ne može biti jasna ili ...?
Petar012 New member May 1, 2017 #6 Upućeno starom članu ali da, nije u redu prema novom članu, izvinjavam se Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Upućeno starom članu ali da, nije u redu prema novom članu, izvinjavam se Sent from my Mi-4c using Tapatalk