Pitajte časovničara

Nakon servisa, sekundara ide do 7 sati, pa stane, uz pomeranje sata ode do 9, i onda radi normalno. Šta to može biti? Pre servisa je radilo kako treba.

..vrati nazad majstoru..najverovatnije savijena osovina sekundare ili nije pinjon centriran...greska pri nabijanju sekundare

Majstor pere ruke od toga, navodno nije do njega, ja sam pokvario. Ovo im stvarno nije trebalo, veliku antireklamu napravili sada. Staviće ga na mašinu pa da vide. Bezobrazluk. Ne preporučujem Mihajlovića nikome.

Buduci da sam i ja zanatlija,znam sta znaci reklamacija,a to je muka za svakog majstora.Ako ti se direktno obratio sa pricom da si ti pokvario,to nije u redu.Uvek se,zavisi od prirode posla,proveri ono sto je uradjeno,od strane majstora,pa se tek onda diskutuje cija je greska.Znam da si isfrustriran,ali sacekaj da vidis sta ce biti dalje.Ja sam takodje bio besan na "Poklon ducan" zbog mog VE,ali sam na kraju dobio drugi i sve je bilo u redu.Nadam se da ces resiti problem na obostrano zadovoljstvo.

Preterao sam u afektu i žurbi, nije on rekao da sam ga ja pokvario nego "nije to do nas"...mislim slično dođe. Ali da ne grešim dušu. Kad sam rekao da je radilo kad sam doneo, malo tuc muc," biće na posmatranju". Videćemo.

Ma naravno, Bože pa dešava se, znam i ja kako je imati rekamaciju, mada uvek bude neka sitnica, oštra ivica plombe, ili ljudi iz predostrožnosti pitaju nešto, imam razumevanja ali nije mi jasno, da je prvo rekao da se mora pregledati da vidi šta je, pa onda je samo zupčanik prezupčio, pa sad kaže da ne zna šta je? Malo je kontradiktorno. Pri tom vređaju inteligenciju devojci i meni kad joj kažu da sekundara staje jer sat nema kaiš. A ja ga skinuo da mu bude lakše da ga servisira.

E, ako su plombe u pitanju, pripreti da ćeš mu burgijati po zubu bez anestezije i da ćeš da njega pustiti tog tigra sa avatara :D

Hahah, ja sam bio u ofisu, cura nosila sat na servis (zna se ko je gazda u kući xexe), kad mi je poslala poruku umalo nisam pao sa stolice...nije rekao Aca nego neki radnik njegov...

Hahah, ja sam bio u ofisu, cura nosila sat na servis (zna se ko je gazda u kući xexe), kad mi je poslala poruku umalo nisam pao sa stolice...nije rekao Aca nego neki radnik njegov...

Ma ne šalje se tako devojka u takve akcije, trebalo je da je opremiš. Jedna dobra oklagija rešava mnoge probleme ;)

..moj Neso, pa kod Petra se vidi tko je gazda u kuci...onaj koji resava probleme....a onaj "drugi" sedi u kuci(offisu) ;)

..btw Petre, samo neka on to sredi da ti mozes nositi sat....

..moj Neso, pa kod Petra se vidi tko je gazda u kuci...onaj koji resava probleme....a onaj "drugi" sedi u kuci(offisu) ;)

..btw Petre, samo neka on to sredi da ti mozes nositi sat....

A ako gospođa upotrebi oklagiju i kod kuće, ali ne za pite i kolače? :lol:

Back