Djovani
Odakle si?
Nadam se da će neko od kolega moći da ti pomogne sa preciznijim uputstvom ali ja ti svakako savetujem da telefonski kontaktiraš časovničare sa naše stranice i direktno se raspitaš-Servisi satova | Svet Satova
Preporučujem da počneš od ove trojice-
Časovničar Bojović
Obilićev venac 18-20, TC City Passage lokal 3-10, 11000 Beograd, Srbija
Tel.: +381 69 2941331
Časovničar Simović Damir
Bulevar Cara Lazara 39, 21000 Novi Sad, Srbija
Tel.: +381 21 636 3831
Mob.: +381 64 1171 788
Časovničarska radnja Kostić - Dojčinović
Jug Bogdanova 3, 11000 Beograd, Srbija
Tel.: +381 11 2631036
Mob.: +381 64 1489955
moze biti da zaglavi kod poluge za prebacivanje datuma ili moze bitida je negde zupcanik ostecen pa zaglavi. to bi se moralo pogledati...
Slican problem za sat (odn. kais sa cetvrtastim rupicama) supruga i ja smo resili kod jednog obucara. Obisli smo nekoliko radnji, doduse, i na zelenom vencu (Bg) nasli obucara koji je imao odgovarajuci alat da to uradi.Pozdrav! Treba mi mala pomoć...kupio sam Sector sat sa kožnom narukvicom koja ima malo rupica a moja ruka je izuzetno tanka i treba mi još koja rupica da bih lepo zategao...problem je što su rupice na narukvici odnosno kaišu četvrstatog oblika i niko u mom gradu nema takav oblik. Da li neko zna nekog časovničara ili nekog drugog zanatliju koji mi može pomoći?
Slican problem za sat (odn. kais sa cetvrtastim rupicama) supruga i ja smo resili kod jednog obucara. Obisli smo nekoliko radnji, doduse, i na zelenom vencu (Bg) nasli obucara koji je imao odgovarajuci alat da to uradi.
Hvala najlepše!![]()