podrska Vladasu

vladas, pridruzujem se ostatku ekipe, zelim ti brz oporavak, povratak na forum i jednog hamiltona u tu cast!

Vladas, kao i ostali članovi i ja ti želim da što pre ustaneš iz kreveta i vratiš se ovde gde ti je i mesto.
Pozdrav i sve najbolje.
:)

budu dokrori već sredili nogu samo ti nemoj doktorice, sestre ,kuharice za rit hvatat,dobro možeš tu i tam koju

Drugari, hvala puno na podrsci, ovo je definitivno veliki podstrek za mene! Nisam bas u prilici da pratim sve teme, a jos teze odgovaram. Javicu se posle operacije i nadam se brzom povratku u formu ;)

Ovaj čovek je neuništiv :) :)

pozdrav i od mene :)

Drugari, hvala puno na podrsci, ovo je definitivno veliki podstrek za mene! Nisam bas u prilici da pratim sve teme, a jos teze odgovaram. Javicu se posle operacije i nadam se brzom povratku u formu ;)

Vladase, majstore, sredi to kućište da opet bude ko novo, za balans i oprugu ne brinemo ;)! Šalu na stranu, sve najbolje i što pre iz bolnice. Pozdrav!

poceo je da smara,ako ga budu operisali samo donji deo umrtvili kao meni sto se desilo za smanjenje :)))) on ce da ide na forum dok mu nogu obradjuju :))))

Drugari! Juce sam uspesno operisan, danas sam izasao sa Intenzivne nege! Sad krece mukotrpan proces ucenja hodanja, ali bice sve OK! Hvala jos jednom na podrsci!

Bravo Majstore, al' polako, danas koraci...a tek sutra fudbal, moraš biti strpljiv, Vladas Hrabri!

Back