Poljot Aviator sat

Elem,
moj Citizen se jos nije ni posteno iznosao a vec planiram iducu kupovinu. Znam da ce to malo da potraje , dok objasnim lepsoj polovini da je to pametna investicija i da mi jos jedan sat zaista treba (uvek ima jos jedan), ali bolje na vreme da pocnem da razmisljam na tu temu.

Ne zelim puno novca da potrosim a zapao mi je za oko jedan fini sat koji bi mi pasovao za odelce :)

U pitanju je ovaj Poljot Aviator 3105/6973645
View attachment 2545

E sad, molio bih nekoga da mi napise nesto vise o ovom modelu i da mi date Vasa misljenja o mehanickim satovima, o ovom Poljot 3105 movement-u i sl.

Hvala unapred!
Vladan
pencil.png

Treba mi pomoc, imam bas ovaj sat ali ne radi mi datum. Nesto je "preskocilo" i zupcanik je izgedao otisa. Nosio sam ga u Bomar,ne mogu da ga poprave, nemaju deo... ima li neko ideju?
p.s.
sat normalno radi, "samo" ne vrti datum...

Inace, imam ga vec 4 godine, kupljen u Moskvi za tacno 200$, i dana danas sam odusevljen svaki put ga ga stavljam na ruku...

Edit:izvinjavam se zbog nepismenosti u prethodnoj poruci...

Last edited by a moderator:
U pravu je veberz, 3105 je izveden iz meh.3133. Moj savet je da obidjes casovnicare jer vecina je radila meh.3133 tako da verovatno imaju i delove, nove ili polovne. Mislim da je to brza varijanta.Ako tako ne uspes, kupovina preko interneta je uvek opcija.

Back