Poljot International

Nagovoriće te oni da kupis još 2 Seika a među njima jednog Monstera :D. Ne bih ja okretao glavu od Rusa, daleko od toga da bežim od Seika. Pogledaj malo Vostok Europe satove ( sklapaju se u Litvaniji, mahom koriste Vostok mehanizme- Rusija), ima tu šta da se vidi. Za početak ukucaj u pretraživač foruma Vostok Europe.

Evo malo Seiko lepote za tvoje oči (a i moje)...P1040546.jpgP1040540.jpgP1040547.jpg ...o kvalitetu neću ni da komentarišem.
@robert u pomenutom cenovnom rangu, a novo, ne postoji ništa ispred seika5
...heheeeee, kolega, brži mi prsti.:lol:
-pazi ovako... koliko znam, naći mehanički sat za 250€, da bude korak ispred Seika je..... skoro pa ne moguća misija !:yes4:
pusti ti čistokrvnost, krv kad se meša ona jača
Eehhh... čisto je čisto.SDC11866.jpg in-love.gif

Kada bih birao u tom cenovnom rangu (kada se radi o novim satovima) Maktajm hronograf - srednja maloprodajna cena 5200 RUB ~13600din na njihovom zvaničnom sajtuЧасы 3133/5011000. Хронограф | Часовой завод Мактайм (ja ga po toj ceni nađoh na nekom ruskom internet dućanu i bilo ga je na stajanju ali sad da me ubiješ nemogu da ubodem) - ako ništa drugo ono bar čistokrvni novokomponovani "ruja" (na istoj internet prodaji po sličnoj ceni su davali i Часы 3133/5211000, Хронограф | Часовой завод Мактайм koji se meni lično više dopada)

Last edited:
EEeeee , jadno srce moje:crying:.... može se naći, samo treba strpljenja.

10397a1.jpg

mislim da mi se taj Poljot za sada najvise dopada,nekako ta "new classic" mi je gotivna. Ima ga u Vitanov-u te cu otici da vidim uzivo kakoizgleda jer je na slici bas ono sto trazim. Pa ukoliko je to to onda cu videti da u nekom narednom periodu uzmem jer sam razmisljao o tom na ovim oglasima, ali se plasim da nije vec cackan ili se kvario pa da neko samo gleda da ga se resi...duplo je manja cena...

Napokon samo otisao u VITANOV u Vasinu 14 u Beogradu i imaju ovaj model:

POLJOT International 2416-1981668 Poljot-International - Satovi - Vitanov Beograd

Sat me je osvojio,znaci nema daljeg trazenja,taj se mora imati!! "SAMO" je problem sto je te pare nemam ,pa moram poruciti taj drugi koji nije zut...tj pozlacen kako kazu. Ono sto mi je bitno,da mi neko kaze da li i taj sto nije pozlacen iste velicine i isto izgleda.....ako jeste....meni je cak i srebrna bolja. Vidim da je razlika u boju dijamanata i masina je druga u tom zlatnom. Da li je znatna razlika i vredi li te pare.....i jos jedno pitanje....koliko mi je pametno da kupim taj sa oglasa ovde....mislim....kako da znam da nije ispadao...ili nemam pojma prenavijan?! Jer ako se zeznem onda bas nista nisam uraio.....znaci da li je pametno kupiti taj polovan ili jednostavno ici na novi pa sacekati malo...skupiti...???

Ako pitaš za poređenje sata sa oglasnog sajta i onoga sa linka, u pitanju je isti mehanizam (2414), a vidim da su im i specifikacije iste. Naprosto - sve je isto, osim pozlate. Pozlata kad-tad ume da se skine i ogrebe, tako da mislim da ti je bolji izbor sat srebrnaste boje.

Na ovom satu sa slike iz oglasa ne vidim fizička oštećenja, a prema položaju sekundare se vidi da su prva i druga slika napravljene u intervalu od desetak sekundi, pa se može pretpostaviti da sat radi.

Naravno, ukoliko možeš, najbolje bi bilo da se sastaneš sa prodavcem i da sat odneseš na proveru kod časovničara. Bez obzira na to koliko bilo koji prodavac može biti pošten, najsigurnije rešenje je provera kod časovničara.

Uvek je bolje kupiti nov sat, ali je i skuplje. Pa sad, optimalno je ako nadjen neki koji je u top stanju, onda stvarno mozes da kazes da si dobro prosao.

Sat iz oglasa je,koliko vidim, star 3-4 meseca, sa kutijom, racunom, garanciom... Predpostavljam da je uzet kod nas, tako da, ukoliko nije protiv pravila, iznosim moje misljenje, ovo je dobra ponuda, obzirom kolika je cena novog...

To je onda odlicna ponuda. Ja uopste nisam video oglas, video sam samo link ka Vitanovu. Ali ako je stvarno sat star 4 meseca onda je to ekstra kupovina.

.....bez obzira na super cenu,kutiju,račun, vizuelnu očuvanost.... ja bi sigurno pre kupovine otišao kod urara da pogleda, kako reče Neša.

Tako nekako ce i biti ukoliko postoji mogucnost da se prodavac i ja sretnemo jer je iz Smedervske Palanke,a ja u BG i imam jako komplikovano radno vreme,tacnije radim duze od svakog casovnicara kojeg znam. U svakom slucaju,pokusacu da se dogovorim nesto sa ovim iz oglasa,a ako se ukaze ikakva prilika,makar pozajmio,videcu da izdejstrujem da kupim nov,svakako se porucuje i ceka tako da cu moguce dobiti tim cekanjem na vremenu da prodje jos jedna plata :D

SAT je porucen,razgovarao sam sa vlasnikom,kupljen je u Vitanovu,ima garanciju...kaze da nije nosen te cu rizikovati....nadam se da je sve u redu. Sacekace me par dana te kada javim,poslace mi.

Evo da se javim i da zatvorim krug. Od te price i kupovine nije bilo nista iz finansijksikh razloga. Kupio sam bio jos jedan seiko 5,a slucajno sam se dokopao odlicno ocuvanog OMIKRONA i sada njega nosim. Evo slike jednog i drugog.

Omikron ima UT "crvenu masinu" i navijac naravno. Dobio je narukvicu i servisiran je.

Attachments

• snk361b.jpg
    snk361b.jpg
    73.1 KB · Views: 92
  • satovi3005.jpg
    satovi3005.jpg
    25.2 KB · Views: 104
Te petice nije nigde bilo,u prodavnicama,nasao sam je na oglasima,nova je bila ,ima garanciju neko je nekom dao na poklon pa je taj zamenuo kod nekog trgovca za nesto drugo. snk361k1

evo jos koja slicica :thank_you2:

Attachments

• 85836526.jpg
    85836526.jpg
    23.9 KB · Views: 72
  • aaa56316123.jpg
    aaa56316123.jpg
    39.5 KB · Views: 74
  • bw6sg35s54mr7u4aq.jpg
    bw6sg35s54mr7u4aq.jpg
    37 KB · Views: 77
  • close Seiko snk361k1.jpg