Za Elvisa i Brus Lia ne znam ali Poljot je ziv, ja sam ok a za temu... kako hocete. Ionako je zapoceta greskom (trebalo je da bude samo jedan post u nekoj pametnijoj temi). Sa druge strane, epilog je doneo nekakav sadrzaj, sad nek vlasti rese sta dalje s temom.
Elem, zaludni ljudi ceprkaju po nosu ili nadju neku smislenu razonodu, a mene djavo tera da nos guram u nesto o cemu pojma nemam. Tako je nesrecni Poljot i zavrsio u "Ankerici" - tacno 27. marta. Sad kratim pricu: 4. maja podignem sat u stanju kao na pocetku teme. Razlog: ipak nema zamenskog mehanizma a stanje postojeceg (po njihovom misljenju) ne opravdava bilo kakav trud i trosak. Necu komentarisati, ljudi su bili ljubazni.
Prica se vraca na inat, pominjao sam to ranije: nekih sat ili dva zavirivanja i okopavanja te Herkul Poaro skonta da je sat blokiran jer je zalomljen osovinski zavrsetak jednog prenosnog zupcanika u bazi mehanizma. Jos tri sata oranja i doticni je zamenjen (tu je srecom drugi Poljot - donor organa). Malo kasnije i bazni mehanizam je sastavljen i ... r a d i!
Svanulo je, jos uvek radi.
Posto istrosi rezervu, sklapam dalje: platformu stop mehanizma, cifer, skazaljke... Kad sve to upristojim stavicu par slika na odgovarajuce mesto na forumu a ovde jos samo zakljucak: ova tema je izuzetak koji potvrdjuje pravilo da n e s t r u c n a l i c a to treba i da ostanu... mada, inat je cudna pojava... Hvala svima koji ste ovo pratili, kritikovali, ohrabrivali, negodovali, branili, kudili...