M mikan89 New member Feb 18, 2012 #1 Dobio sam ovaj sat jos za 18-ti dodjendan, nosio ga neko vreme ali mi je narukvica brzo popustila...počela da se cepa i na kraju je pukla... Sad stoji u fioci i kao da ga nemam. Ako moze pomoc oko pronalazenja ove narukvice kod nas.
Dobio sam ovaj sat jos za 18-ti dodjendan, nosio ga neko vreme ali mi je narukvica brzo popustila...počela da se cepa i na kraju je pukla... Sad stoji u fioci i kao da ga nemam. Ako moze pomoc oko pronalazenja ove narukvice kod nas.
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 18, 2012 #2 Da li si probao kod uvoznika-Vitanov ? ''Spolja'' može da se naruči,recimo odavde-MDV301 Casio Black Resin Band Casio Watches and Replacement WatchBands | Casio Sales and Service
Da li si probao kod uvoznika-Vitanov ? ''Spolja'' može da se naruči,recimo odavde-MDV301 Casio Black Resin Band Casio Watches and Replacement WatchBands | Casio Sales and Service
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Feb 18, 2012 #3 Zapravo je S&L uvoznik, tako da je najbolje da pitaš njih: Distributeri satova - Svet Satova
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 18, 2012 #4 Vladan Stevanovic said: Zapravo je S&L uvoznik, tako da je najbolje da pitaš njih: Distributeri satova - Svet Satova Click to expand... Tako je.Moja greška. Izvinjavam se.
Vladan Stevanovic said: Zapravo je S&L uvoznik, tako da je najbolje da pitaš njih: Distributeri satova - Svet Satova Click to expand... Tako je.Moja greška. Izvinjavam se.
M mikan89 New member Feb 19, 2012 #5 Vladan Stevanovic said: Zapravo je S&L uvoznik, tako da je najbolje da pitaš njih: Distributeri satova - Svet Satova Click to expand... Hvala... Poslao sam im mail, nadam se da ce odgovoriti...
Vladan Stevanovic said: Zapravo je S&L uvoznik, tako da je najbolje da pitaš njih: Distributeri satova - Svet Satova Click to expand... Hvala... Poslao sam im mail, nadam se da ce odgovoriti...