Nešoni New member Sep 9, 2018 #1 Pomoć za prijatelja. 22mm. Do $50. Šta mi možete preporučiti? Pretpostavljam ravna, to jest bez zadnjeg linka. Hvala Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Pomoć za prijatelja. 22mm. Do $50. Šta mi možete preporučiti? Pretpostavljam ravna, to jest bez zadnjeg linka. Hvala Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
eee Super Moderator Staff member Sep 9, 2018 #2 Neki mesh? Na aliju ima dobrih za 20-30e. Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Nešoni New member Sep 9, 2018 #3 eee said: Neki mesh? Na aliju ima dobrih za 20-30e. Sent from my SM-A310F using Tapatalk Click to expand... To mu i ja predložio. On bi probao neku klasičniju. Na kraju ako ne nađe nešto što želi, mesh mu ne gine. Ja mu odmah preporučio Staib ali kada je čuo cenu Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
eee said: Neki mesh? Na aliju ima dobrih za 20-30e. Sent from my SM-A310F using Tapatalk Click to expand... To mu i ja predložio. On bi probao neku klasičniju. Na kraju ako ne nađe nešto što želi, mesh mu ne gine. Ja mu odmah preporučio Staib ali kada je čuo cenu Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
eee Super Moderator Staff member Sep 9, 2018 #4 Ja imam ovu, 22mm, ali mislim, cak i da nije polirana, da ne bi isla. Mozda bi mu legla bolje ova pored, sa linkom iz 5 delova. Ona je 24. Obe su kinezi, sasvim solidnog kvaliteta. Prva 10ak, druga 20ak evra. Moze i dobar mesh da se nadje kod kineza, za 20ak evra. Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Ja imam ovu, 22mm, ali mislim, cak i da nije polirana, da ne bi isla. Mozda bi mu legla bolje ova pored, sa linkom iz 5 delova. Ona je 24. Obe su kinezi, sasvim solidnog kvaliteta. Prva 10ak, druga 20ak evra. Moze i dobar mesh da se nadje kod kineza, za 20ak evra. Sent from my SM-A310F using Tapatalk