Clarissa
New member
http://www.svetsatova.com/forum/f103/casio-ef-550d-7a-4472.html
Pročitaj ovu temu može ti biti od koristi.
Pročitaj ovu temu može ti biti od koristi.
Da li mi mozete reci nesto o kupovini preko sense.com? Kakva su vam iskustva,za koliko dana stize sat? ili ako ima ovde neka tema koja se tice toga posaljite mi link![]()
Evo da javim prve utiske, sat je prelep (Casio ef-550d-7a), nosio da potvrde da li je original, naravno jeste. Sat je stigao tacno za 7 dana, prilikom preuzimanja decko mi je objasnio razliku izmedju kopija i originala koje sam delimicno i sam znao, tako da, maksimalno profesionalno su odradili. Za svaku pohvalu. Imaju moju preporuku. Cak je i cena bila skroz pristojnaPozdrav

Pozdrav svima,potebna mi je mala pomoc, dvoumim se izmedju :
Citizen BJ7010-59E NIGHTHAWK i
Citizen AT0360-50E
Hawk sam video uzivo ovaj drugi nisam,koji je boljiPozdrav
drugari, treba mi pomoc za kolegu!
hoce da kupi G shock 9300, e sad nasli smo na sense gde je cena 23100 Casio G-9300-1D a na sajtu prodajasatova je 175 eura Prodaja satova - Casio G-9300 Mudman - � Prodaja originalnih satova po najnizim cenama!
zanima me koliko je pouzdan taj drugi sajt i zasto je tolika razlika u ceni!?
O pouzdanosti tog sajta je još rano pričati.Koliko znam,samo je jedan mlađi član imao direktna iskustva sa njima i on je bio zadovoljan.Kaže i da je naknadnom proverom ustanovio da je sat originalan.zanima me koliko je pouzdan taj drugi sajt i zasto je tolika razlika u ceni!?