Pomoc oko on-line kupovine satova

Sat možeš kupiti i kod nas, a evo linka za prodavnicu: Casio EF-527D-1A

Cena je oko 150€ kada se preračuna, pa mislim da ti se više isplati.

Što se tiče samog modela, mislim da ga je neko već predstavio, ali ne mogu da nađem temu. U svakom slučaju, kada je Casio u pitanju, tu nema greške. Serija Edifice, kojoj ovaj model pripada, jedna je od čuvenih, a Casio je poznat kao proizvođač koji pravi dobre satove koji malo koštaju i veoma su cenjeni.

Drustvo jedno pitajne i nemojte da me grdite ukoliko ga je vec neko postavio. Nesto sam kupovao preko paypala i zanima me kako banka prevodi eure koje ja imam na katrici u dolare kojima placam na ebay? Recimimo da je 100e nekih 140$ i ja na kartici imam eure. koliko ce mi banka uzeti za KONVERZACIJU eura u dolare koji posle idu prodavu? hvala!

Zna li neko koji je ovo model Seika, znam da je nesto baby tuna ali koja je oznaka i na kojem sajtu ima da se kupi
091902854_0910367695c95d59ccd04ffe92e9f41e4295f2dc9830888ff.jpg

I da li je ovaj metalni prsten fabricki ovakav ili je ovo naknadno kupljeno

Trebalo bi da je srp227. On koliko mi se cini dolazi sa fabricki nekim crnim, plasticnim shroudom, pa se kasnije dokupi taj metalni.

Gde moze da se kupi, mozes da vidis i sam, sa tacnom oznakom je lako pronaci.

Last edited:
To je model koji bih voleo da vidim uzivo.
U principu nisam ljubitelj zlatnih delova na satu, ali svi kazu za taj sat da uzivo izgleda dosta bolje.

Zanima me kupovina sata preko eBay-a. Procitao sam da je jedan clan uspesno kupio jedan model Casia iz Hong konga i da je zadovoljan. Naime ja zelim da uzmem Casio EF-547d model i kada sam video da mogu da ga uzmem preko eBay-a za 7200 sa troskovima ukoliko se ne ocarini, zvucalo mi je primamljivo. Kupovinu bih obavio preko ovog sajta: Kupovina sa eBay iz Srbije
Tu su mi rekli da bi se carina izbegla ukoliko bi se sat poslao u koverti a ne kutiji, i time bih izbegao tih 2500 rsd za carinu. A cena kod nas je 15 000 rsd.
Sta vi mislite o tome?

A zasto bi kupovao preko posrednika i placao proviziju kad imas mogucnost da kupis jer u Srbiji imate Paypal sistem. Jedino ako te bas muka da napravis account na ebay-u i PayPal-u

Nisam razmisljao da pravim acaunt i paypal, zbog toga sto bi bio novajlija i sumnjam da bi onda zeleo da posalje u koverti, a koliko vidim preko ovog sajta dosta kupuju pa vrv ima dobar feedback. A i nemam trenutno potrebne kartice da bi otvorio Paypal. A kako ide kupovina preko Watchhubsa? Cini mi se i da je moguce placanje pouzecem?

Last edited:
I preko watchhubsa moras da imas karticu da bi porucio.
Placanje pouzecem kad su ovakve stvari iz inostranstva u pitanju, mozes slobodno da zaboravis.

Koja kartica bi mi bila potrebna? Da li je moguce sa Intezinom internet karticom? I koliko bi me carina izasla na sat od oko 60,70e?

Last edited:
Back