Boris Lozac
New member
Jedno pitanje, da li jos uvek vaze ove brojke (15% i 18%) za carinu i PDV, jer vidim da je taj post od pre dve godine..
Pozdrav svima...
već nekoliko dana pratim dopisivanja i priče oko kupnje satova i vidim da vas je većina jako dobro upućena...
Novi sam ovdje, pa će mi dobro doći bilo kakav savjet vezano za on-line kupovinu.
Uglavno, da sada ne dužim, namjeravam kupiti isljučivo Citizen sat. Najprije sam mislio uzeti Nighhawk i skoro sve pripremio da ga negdje naručim. Međutim, tada sam pronašao nešto posebno... Citizen AS 4020 i Nighthawk mi je pao na drugo mjesto :dontknow:.
Iako je osjetno skuplji, mislim da vrijedi svakog eura.
Zanima me da li itko ima iskustva sa stranicom The Online Watch Store ili [FONT=times new roman,times]Relojes Mania, jer je temo cijena OK? Svaka info je dobro došla![/FONT]
Unaprijed hvala...
P.S. Nadam se da sam postavio post na dobro mjesto... Ipak sam početnik :wacko:
BiH?? Da budem iskren, ne znam kako ćemo preći preko ovoga...Nažalost, izostavio sam jednu važnu stavku, a to je da živim u BiH (pa se nadam da nećete zamjeriti što ste trošili vrijeme da mi pomognete). :embarassed:
Dakle jedini problem je taj da se jednostavno nema gdje kupiti kvalitetan sat...
Nadam se da ću uskoro uspjeti nešto "iskemijati" na netu ili da će netko od poznanika uskoro u Beograd, pa ću ga malo zaposliti kupovinom...
Hvala još jednom za brze odgovore!