Odgovorio je RUS pre mene a ja samo da dodam ako bas bas hoces Monster koji je (skoro) sigurno proizveden u Japanu onda pogledaj JDM modele sa 6R15 mehanizmom: SBDC023 i SBDC025.Kako mislis nema veze?
Hvala ti na brzom odgovoru. Meni je na sajtu izbacio 40$ za transport i shiping. Posto je sat 96$, tu bi bio negde na granici, carina se naplacuje za vrednost vecu od 150e. A porez moram svakako platiti. Nasao sam SNN079P2, sat mi je veoma lep, a ovde traze preko 200e i plus su neki dileri sa dosta negativnih komentara tako da bih pre rizikovao sa ovim jomashopom.Kupovao sam oko Nove godine. Stigao je za 6 dana, doduše u Englesku, troškovi dostave 59$, toliko je mislim i za ostatak Evrope. Proveri da li na vrednost porudžbine imaš i dodatne troškove carine i poreza.
Hvala ti na brzom odgovoru. Meni je na sajtu izbacio 40$ za transport i shiping. Posto je sat 96$, tu bi bio negde na granici, carina se naplacuje za vrednost vecu od 150e. A porez moram svakako platiti. Nasao sam SNN079P2, sat mi je veoma lep, a ovde traze preko 200e i plus su neki dileri sa dosta negativnih komentara tako da bih pre rizikovao sa ovim jomashopom.