Danas mi je stigao Seiko Monster SRP315K2 pa da podjelim iskustva, nadam se da ce nekome biti od pomoći.
Sat sam narućio preko Creation Watches stranice 15.5. i platio ga putem PayPal-a.
Malo sam požurio jer je stajalo da je zadnji primjerak.
Za način dostave odabrao sam standardni (bez DHL-a) kako bih pokušao izbjeći dodatna davanja.
Nakon što sam kroz par minuta dobio potvrdu uplate od PP-a i potvrdu naruđbe od CW-a u kojoj je bilo navedeno da za HR dostava traje 10-14 dana, na stranici više nije bilo dostupan ovaj model. Dakle, ukoliko stoji "last one" zaista je tako, nije navlakuša.
Dva dana nakon uplate dobio sam mail da je moja naruđba sada u statusu "shipped".
Budući nisam dobio tracking number, isti sam zatrazio te su mi ga dostavili kroz nekoliko sati uz link na singapursku poštu.
Upisao sam broj na stranicu singapurske pošte ali sam dobivao info kako ta naruđba ne postoji. Malo sam postao sumnjičav pa sam opet kontaktirao CW ekipu i dobio odgovor da za ovaj vid shippinga tracking ponekad nije moguć i da za HR dostava obično traje 3-4 tjedna. Tu sam odlućio ds ništa neću forsirati i da ću se nadati najboljem.
Danas je došao poštar i dostavio sat u paketu koji izgleda kao malo deblja kuverta (otprilike kao kad naručujete maskicu za mobitel preko ebay-a). Nakon kuverte sljedilo je nekoliko slojeva folije s mjehuricima pa crveni etui nalik na ženski novčanik i u njemu upute i sat sa svim folijama i naljepnicama.
Jedino što nisam dobio karticu za garanciju kako je prikazano na YT recenzijama koje sam gledao, već je na zadnjoj strani knižice garancije udaren pečat. Ovo jos provjerim s CW-om za svaki slučaj.
Iako sam bio spreman na dodatna davanja budući sam isti sat našao u HR za cca 400€, ugodno me iznenadilo što je paket prošao "ispod radara".
U svakom slučaju mogu preporučit CW jer su uvjek dostupni za upite a i 13 dana za dostavu iz Singapira do naših krajeva smateam vrlo prihvatljivom.
Eto, nadam se da će moje iskustvo nekom pomoći da bar malo vratim dug jer sam na ovom forumu naučio jako jako puno o satovima.
Ukoliko ćete imati dodatnih pitanja slobodno pitajte...
Za kraj par slikica...
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk