Ja bih ti preporučio da izabereš free shipping. Ja sam čekao tačno 15 dana na dostavu. Dobijaš i "tracking code", tako da možeš da pratiš sat, gde se trenutno nalazi. Naravno, prva 3-4 dana se obično ništa ne javlja, ali posle počne. Kad stigne u Srbiju, pratiš ga preko sajta naše pošte, i tačno možeš da pretpostaviš kada ti stiže.Dobar dan. Imam jos jedno pitanje: Da li preko creation watch-a da narucim sa free shipping dostavom,ili da platim DHL? Ne znam koliko se ceka ako je free shipping? Mozda je bolje sacekati malo duze a ne platiti DHL?

Moj je za dve nedelje stigao iz Singapura u Beograd, gde evo, kao što sam rekao stoji 10 dana "Za carinu", tako da će mu trebati duže od Beograda do Novog Sada nego od Singapura do Beograda.Ja bih ti preporučio da izabereš free shipping. Ja sam čekao tačno 15 dana na dostavu. Dobijaš i "tracking code", tako da možeš da pratiš sat, gde se trenutno nalazi. Naravno, prva 3-4 dana se obično ništa ne javlja, ali posle počne. Kad stigne u Srbiju, pratiš ga preko sajta naše pošte, i tačno možeš da pretpostaviš kada ti stiže.
View attachment 144280