Pomoc oko on-line kupovine satova

Mjok, sve zavisi od carinika.

Čini mi se po iznosu da ti nisu naplatili carinu već samo PDV. Tako da je moglo i više da bude :)

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Stigao mi je sat sa Creation Watches,za tacno 13 dana. Sat je prelep. SEIKO SSB229P1. Hvala za savete oko kupovine i sve pohvale za sajt Creation Watches, svaka cast.

Omega Speedmaster je jedini sat koji me je ikada zanimao od te kompanije, tako da bih voleo ukoliko je neko u stanju da mi protumači ovu poplavu polovnih, navodno očuvanih Speedmastera iz Japana na E-Bayu za $1500.00

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=Omega+Speedmaster&_sacat=0&_udhi=1560

Šta može da bude potencijalni problem osim da se naravno radi o korišćenim satovima, i zbog čega je ovako jeftino? Kod nas na primer ljudi za polovne Breitlinge (Kojima u inostranstvu cena vrtoglavo pada) traže po 2500 eura, a ovamo se nude naizgled jako dobri i očuvani satovi za $1500.

Hvala unapred.

Kolega,
evo recimo ova:

https://www.kupujemprodajem.com/Nakit-satovi-i-dragocenosti/Rucni-satovi-Brendovi-muski/OMEGA-date-SPEEDMASTER-chronometer-automatic-82848680-oglas.htm

Doduse, Speedmaster automatic i to stariji model poput ovog (koji nije Co-Axial) se kod nas nadje osetno jeftiniji od rucno navijajuceg Moonwatch-a...

Last edited:
Kolega,
evo recimo ova:

https://www.kupujemprodajem.com/Nakit-satovi-i-dragocenosti/Rucni-satovi-Brendovi-muski/OMEGA-date-SPEEDMASTER-chronometer-automatic-82848680-oglas.htm

Doduse, Speedmaster automatic i to stariji model poput ovog (koji nije Co-Axial) se kod nas nadje osetno jeftiniji od rucno navijajuceg Moonwatch-a...

Hvala kolega Mizzy , krecem u pregovore cim legnu sredstva, hvala i kolegi Milanu takodje!

Pouzdani su, cene za pojedine brendove odlicne.
Ako imas nekog kod koga mozes da porucis u USA da stigne, mozes da pazaris odlican sat po odlicnoj ceni.

Porucio srpd65k1, videcemo kad stigne
94fcc984658b6265c37adf13a84f53ef.jpg

Sent from my Honor 20 using Tapatalk

Hocu, svakako. Porucio ga da stigne kod drugara u Nemacku, da izbegnem carinu i postarinu. Trebalo bi da mi stigne do kraja nedelje.

Sent from my Honor 20 using Tapatalk

Planiram da naručim 2 sata sa creationwatches. Šta mislite, da li je bolje da ih naručim kao jednu narudžbinu, ili kao posebne narudžbine (pre svega zbog carinjenja, da se povećaju šanse da se jedna pošiljka možda "spase" dažbina)?

Bolje kao dve. Uvek. Poštarina je ionako dž.

Ako ćeš da doplatiš za slanje dhl-om, pdv i carinu nećeš izbeći.

Hvala. Tako sam i ja planirao. Možda, za svaki slučaj, da mi ne spakuju zajedno, napravim dan ili dva razmaka između narudžbina.

Plus traži da ti umanje račun za sat u paket kad stave. Ali sve ti to sreća na kraju od carinika ti zavisi oće te lupiti ili neće. Ako prodje prodje. Meni bilo je kad prošao bez carinjenja nekad ne. Kakva tura te zadesi :)

Sent from my G3221 using Tapatalk

Stave oni obično na kutiji da je 10-20$

Stave oni obično na kutiji da je 10-20$

Osim kod mene izgleda.. poslednja dva puta stavili po 180 i oko 130sing. Dolara.. naravno ni lepa rec preko maila nije pomogla jer "ne smeju"smanjuju...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Back