Aleksandar.S
New member
Čudi me da ti Chronostime nije ponudio popust... Svraćao sam u njihovoj radnji u Nišu pre par dana i rekli su mi da 13. u mesecu daju 13% popusta ako im doneseš neki stari sat.
Imamo isti ukus, takodje ne volim kada su ovi mali brojcanici previse upadljivi. Recimo ovaj Poljot crna strela bi mi bio bas po meriOvi Sector 240 mi se bas ne svidjaju! A i svi imaju mineralno staklo... Generalno mi se ne svidjaju satovi koji imaju mali brojcanik i onako debeo metalan prsten oko! Pogotovu ovog tipa! Nadam se da sam se dobro izrazio!Ocean master su vec malo lepsi, ali opet dosta slicni...
Pa jesi li ih kontaktirao da li mogu da ti nabave taj sat, tako da bude "IN THE STOCK" ponovo?Bez šale, pošalji im mail i pitaj, možda ti i izađu u susret.
Pogledaj Overstock.com, kenmarwatches.com, topperjewelers.com i princetonwatches.com, možda ima tamo konkretan model ili model sličnih karakteristika.
A i ti si se nameračio na sat kojeg nigde nema...Nisam ih kontaktirao jos uvek.. Poslacu im mail danas, pa, videcemo! Bilo bi fino kad bi mogli da nabave, jos po istoj ovoj ceni, uhh..!I resena je dilema...
Prelistao sam sva 4 sajta koje si mi preporucio, i nema ovog konkretnog modela... Nema cak niti jednog modela iz Khaki ETO serije! Ima X-Wind-a koji je stvarno prelep sat, ali budzet mi trenutno ne dozovljava toliko!Tako da, ceka se odgovor od jomashop...
Dugo sam merkao i onaj Tissot PRC200 koga si mi predlozio ranije, i bas juce isao do Delte da probam jos jednom, ali dodje mi nekako mali na mojoj ruci! On je 40mm ukupno, i probao sam poredjenja radi Citizen Nighthawk koji je 43mm! Mozda 3mm zvuci malo, ali vizuelno na ruci deluje sasvim drugacije! I jos je ovaj Hamilton 44, taman..![]()
To je zato što ga nisi stavio na ruku!A za cifru od oko 80k+ dinara, ja bih pre uzeo nesto ovako![]()
http://www.jomashop.com/hamilton-regatta-mens-watch-h77636343.html
Heh, cudi me da odaje takav utisak, Navy Regatta ''Case Diameter 44.5mm, Thickness 16mm''!To je zato što ga nisi stavio na ruku!
Bio je i ovaj Navy, sa cenom od preko 90k.
Inače, dugo sam bio u nedoumici dal će mi bilo koji hamilton chrono dobro stajati jer satovi deluju masivno, premasivno... al sad kad sam bio u Chronos-u uverio sam se da su perfektni i mislim da su x-wind ili navy jedan od sledećih satova na "must buy" listi!Subjektivni utisak je da im ni tenk ne može ništa, zaista kvalitetno odrađeni satovi.
![]()
Javljaj utiske, uzivo, da li je stvarno kvalitetno uradjen. I ja cu najverovatnije uzeti neki Hamilton( mislim field seriju, jer su mi cenovno najprihvatljiviji), Certina(automatic) su skupi, nadam se samo da necu biti prinudjen da kupim nekog "japanca", jer im estetika zaista nije jaca strana (kod jeftinijih modela)!Sutra idem do Chronostime-a da probam neki od modela koji imaju u radnji, pa i da ocenim uzivo! Onda ostaje samo da se nadam da ce ovi sa jomashop-a izcupati odnekud jos jedan KOM pa da ne komplikujem vise!![]()
Jomashop je mene odbio...,trazili milion nekih garancija i na kraju mi je jednostavno neki administrator rekao da mu je jako zao ali da nisu u mogucnosti da mi posalju sat!
Corsair, pogledaj ovde za tog hamiltona.
Bitno je da kupiš sat koji se tebi sviđa, pa ako to znači da ćeš da biraš godinu dana i da ćeš da pogledaš hiljadu i jedan model, neka bude tako.![]()
@Corsair:
A da - i ja sam se primio na Divere - mislim da ce sledeci biti Orange Monster.
Neuporedivo lepše i upečatljivije.Koliko lepse izgleda ovaj hamilton kaga si ti predlozio, samo sa metalnom narukvicom umesto gumene:
http://glooks.com/watches/watch_detail.asp?pid=H71726233&brandname=hamiltonn&cat=watch![]()
Evo jednog odlicnog linka, napravljeno poredjenje izmedju Orient Mako i Seiko Orange Monster!
Ti si vec narucio Nighthawk-a ovog, sa gumenom narukvicom..? Kad stize, da javis utiske?Nasao sam vec na ebay-u i sa belim prstenom, ali to mi je poslednja opcija!
Ili cu sam naruciti, ili ce mi uzeti ovaj prijatelj, videcemo...
![]()